Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ulice: Zvolí Martin Veroniku, nebo Šárku? A odhalené Magdino tajemství

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
22. dubna 2019 | 06:00

Každý díl v tomto týdnu přinese zlomové události, takže se máte opravdu na co těšit. Velikonoční hodování neminulo ani Ulici, Martin udělá zásadní rozhodnutí, Lumír oznámí rodině drtivou informaci, Blance vybouchne plán a Magdino tajemství bude odhaleno.

Velikonoční pondělí a koledování si užili Matěj, Miki, Magda i Katarína a na každého z nich čekalo nějaké překvapení. Stín splínu zasáhne Liškovy kvůli Františkovi, který nesplní svůj slib, všem trochu zatrne. Magda má svá tajemství, která nezná ještě nikdo v Ulici. Tentokrát ale Miki a Anča odhalí její největší tajemství, protože je nucena požádat je o pomoc. Martin už nedokáže žít dvojí život, rozhodne se jednat a musí zvolit jen jednu ženu. Která to bude a jak jeho rozhodnutí zamíchá se vzájemnými vztahy?

Lumír se snažil udržet rodinný podnik nad vodou, jak to jen šlo, ale klacky, které mu Mastný naházel pod nohy, bohužel splnily svůj účel. Nyní musí sdělit rodině krutou pravdu, která je srazí na kolena. Blanka dovolí dětem párty a pozdní návrat domů, což se hodí i jí, protože si sjedná rande s Evženem u ní v bytě. Děti se ale vrátí dřív a oba načapají.