Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Ája zaútočí, Jirka se ztrapní a Rozina skončí v slzách

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
11. března 2019 | 11:52

Od pondělí do pátku se v Ulici děje spousta věcí. Nyklovi bojují s neviditelným nepřítelem, Jirka s Mikim si stále zahrávají s nic netušící Magdou a Franta dostane další podpásovku.

Jirka a Miki stále rozjíždí svou sázku o Magdu. Jirka teď dostal za úkol pozvat ji na rande, ale k tomu si musí přizvat svého otce. Když se ti tři ocitnou na jedné schůzce, je jasné, že to zavání pěkným trapasem. Jak z toho vybruslí a kdo by se raději zahrabal pod zem? Ája se ukázala jako pěkná potvora, které je manipulace vlastní. Matějovi byla doposud podporou, teď ale začne vystrkovat drápky. Do cesty se jí totiž plete něco, co se jí nelíbí, rozhodne se proto Matěje vyzkoušet, ale trochu to přežene!

Rozina zažije velké zklamání, když jí Victor zruší jejich setkání, byla dokonce ochotná letět do Kanady. Co se stalo a jak to Rozina zvládne? Nyklovi pořád netuší, kdo proti nim zahájil válečnou výpravu, a snáší jeden útok za druhým. Výkop, který se objevil před jejich prodejnou, ovšem brzy způsobí velký rozruch. Franta už tři měsíce neviděl svého syna, od té doby, co od něho Skyler odešla. Už ani neví, jestli si na něj Chris vůbec pamatuje. Teď přijde další rána pod pás, co se Franta dozví?