Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Tereza se zhroutí a Ája ukáže, jak je zákeřná

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Tereza se zhroutí a Ája ukáže, jak je zákeřná
VIDEO: Nova tv
4. září 2018 | 06:00

Nový školní rok začne také v Ulici, ale pro některé z hlavních hrdinů to nebude začátek úplně veselý. Tereza se málem zhroutí a Gábině se vrací do života Aleš. Jak moc jí dokáže zkomplikovat vztah se synem?

Ota zcela osobitým způsobem vkročí do nového školního roku a představí se svým novým studentům. Jak jeho netradiční metody ocení děti, ale také kolegové a matka, jež mu jako ředitelka velí?

Aleš pro změnu nabídne škole kurzy sebeobrany, Hynek z toho vidí rudě. Snaží se zabránit tomu, aby na kurž šel i Šíma, ten si ale k Alešovi cestu najde, a to dost nepěkným způsobem. Jaký podraz na Gábinu Aleš se Šímou za velké podpory Mastného udělá a kdo ponese následky?

Ája již naplno začíná škodit Lumírovi a zaměří se na Hložánka, kterému se líbí. Ten zcela propadne jejím ženským zbraním a ukáže se, jak moc dokáže být Ája zákeřná. Na Terezu je toho v poslední době taky moc, svatba, začátek školního roku, a ještě zkoušky v autoškole. Těsně před zkouškami se navíc dozví něco, co ji totálně rozhodí. Jak to všechno dopadne?

Marcela je na dobré cestě, boj s anorexií ale ještě vyhraný nemá. Nyní jí matka navíc naloží takové zprávy, že to s ní pořádně zacloumá. Luboš je na tom stále hůř, ale Mára, který s ním mluvil po telefonu, to vůbec netuší, stejně jako zbytek rodiny. Jak se opravdu situace má a jak je to zlé? To všechno se dozvíte tento týden v Ulici.

Všechny novinky ze seriálu Ulice se dozvíte ZDE >>>