Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Robert se rozjel! Co chystá s Mastným za podraz na radnici?

Video se připravuje ...
Co nového se stane v Ulici?
VIDEO: Tv Nova
15. ledna 2018 | 13:21

Láska je mocná čarodějka. Drsňačka Karla je až po uši zamilovaná a její nový nápad totálně dostane na lopatky nejen Máru, ale i jeho maminku, která byla doposud postrachem všech jeho přítelkyň. Miloš Knobloch se třese strachy a konečně se provalí, kdo šikanuje Šimona. Největším zdrojem problémů je ae jako vždy Robert. Do čeho se pustí tentokrát?

Dobrá zpráva pro Světlanu! Radnice nečekaně disponuje s penězi navíc, za které se starostka rozhodne rekonstruovat školku. Má to ale háček, žádost se musí podat do nejdřív a tak se Světlana bojí, že to nestíhají. Nebyl by to Robert, kdyby se nerozhodl zachránit situaci. Jenomže by to zase nebyl Robert, kdyby se zároveň nekoukal, co mu z toho kápne.

Právě v tento moment se do všeho vloží intrikář Mastný a vymyslí řešení. Je to ale opravdu řešení, nebo jen pořádná levárna na Světlanu. Co by Roberta mělo varovat. Nezajde tentokrát mnohem dál, než co je ještě schopen ustát?

Gábina a Aleš

Noční můrou každé matky je to, že její dítě někdo ve škole týrá a šikanuje. Šimon ale stále zatloukal a nechtěl prozradit, co se ve škole děje. Gábina ani paní učitelka mu totiž historku o tom, že se uhodil do lavice, nevěří. Aleš si získal Šimonovu důvěru a on je jediný, komu nakonec chlapec řekne pravdu. Jak to společně vyřeší?

Miloš a Eva

Miloš Knobloch se třepe strachy, protože do města zavítá po letech Jean Claude van Ruyter, manžel jeho platonické lásky, a chce se s ním sejít. Miloš se obává, že je to vyřizování účtů kvůli milostnému dopisu, který Justine poslal. Jakou roli v tom všem hraje Milošova žena Eva? A dostane Miloš to, co si zaslouží?

Karla a Marečkovi

Karla se odhodlá k něčemu, co by si před pár měsíci nedovedla vůbec představit. Povolá si na pomoc Márovu maminku Věrku, která byla pro všechny jeho předešlé slečny postrachem. Co je to tajemné překvapení, kterým vyrazí dech i Věře? Květa Vavrušková zavětřila kořist ve sládkovi Štruncovi, nasadila háček a vyrazila na lov. Jak se na tohle bude tvářit Věrka Marečková?

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>