Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Seznámení s novými postavami, intriky a žádost o ruku

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
22. srpna 2018 | 06:00

Tak jsme se dočkali, konečně je tu další sezona seriálu Ulice! Uteklo to jako voda a na konci prázdnin můžeme sledovat, jak se vyvíjí osudy našich hrdinů. Je na co se těšit, bude to napínavé, zamilované a určitě se i pěkně zasmějeme.

Pavel už ví, že Vendula je ta pravá, se kterou chce strávit zbytek svého života. Rozhodl se proto, že ji požádá o ruku, ale jeho plány hatí babičky Nyklová a Pelcová, které vědí samozřejmě nejlíp, jak by taková významná událost měla vypadat. Starej Vercajk vyrazil na hudební soustředění a budou jen valit oči, co jim předvede Veronika. Kdo jejich velkou jízdu odskáče nejvíc?

Seznamování rodičů před svatbou si potřebují odbýt Tereza s Davidem. Doufají v hladký průběh, ale bohužel jejich přání se nestane skutečností. Mezi Davidovými rodiči a Tomášem to pořádně skřípe a stane se něco, s čím se Tereza jen tak nevyrovná. Radek Mastný se nezastaví před ničím a intrikuje a spřádá nekalé plány, jen aby se dostal do křesla starosty. Chce zapojit i Aleše. Jak ten se k tomu postaví? Karla s Márou se vrátili z cest, kde spolu byli čtyřiadvacet hodin denně – lezli si na nervy, nebo to jejich vztah ještě více upevnilo?