Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Aničku načapou inflagranti a další rána pro Adrianu

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
14. května 2018 | 06:00

Co se stane v Ulici? Tento týden vás čeká spousta komických situací, ale nouze nebude ani o životní dramata. Těžké zkoušky čekají hlavně na Adrianu a na Marcelu, které už tak musí zápasit s osudem. Podaří se jim to ustát?

Marcela, která bojuje s mentální anorexií, se opět zhroutí. Stačila k tomu jedna šokující zpráva a Marcela zažívá muka, která ničí nejen ji, ale i její blízké. Uvědomuje si, že se ocitá v situaci, kdy je v sázce její život. Probere se konečně?

Michal Štrunc, kterého osud svedl opět dohromady s láskou z mládí, se upíná k tomu, že je biologickým otcem Věrčina syna Kryštofa. Přesto, že Věrka se ho neustále snaží přesvědčit, že tomu tak není a že otcem je Luboš, Michal jí nevěří a žádá test otcovství.

Těžká zkouška čeká také na Lucku Weberovou. Sice by měla mít plnou hlavu maturity, ale trápí ji ještě něco jiného. Nezdravě lpí na svém učiteli a zaslechne něco, co jí ublíží tak, že nakonec nedorazí k maturitě!

Vztah Gábiny a Aleše prochází obrovskou krizí, Gábina se nechce nechat omezovat a svazovat Alešovým puntičkářstvím, ale stále ho miluje a navíc ho zbožňuje i její syn. Jak se rozhodnout, má jejich vztah šanci, budou schopni kompromisu?

Adrianě život naložil opravdu požehnaně! Zlomil jí srdce muž, kterého milovala, a poté tragicky zemřel. S tím vším se teď musí vyrovnávat. Rodina ji sice podporuje, nečekaně ale přijde ještě další těžká zkouška. Jak ji zvládne tentokrát?

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>