Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co se stane v Ulici: Nečekaná žádost o ruku! Čeká nás odmítnutí, nebo svatba?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
18. května 2018 | 12:00

Další týden bude v Ulici zase plný zvratů. Květnovými dny cloumá láska ve všech podobách a bohužel také se všemi starostmi. U Věrky a Michala to vypadá na krizi, kterou se nepodaří zažehnat, a neřešitelné problémy pronásledují i Gábinu a Aleše. Ale jsou i páry, kterým to klape na výbornou...

Každý v životě prožívá různé zvraty a výzvy, které mění vše a obracejí život naruby. Do takové situace se dostane i David, dostává totiž nabídku práce v zahraničí, která by ho profesně posunula dál, ale znamenala by také to, že se vše od základu změní. Tohle všechno má nakonec jedno zásadní vyústění: David požádá Terezu o ruku! Jaká bude její reakce a jak to změní jejich vztah?

Aleš se vždycky zdál jako skvělý partner. Všude prohlašuje, jak miluje Gábinu i jejího syna, ale je tomu tak doopravdy? Čeho všeho je Aleš doopravdy schopen, aby dosáhl svého? Tlak na Gábinu se zvětšuje a Aleš ji brzy obviní z něčeho, co už prostě nepůjde jen tak přejít. Bude tento rozchod už definitivní?

Adriana Bláhová se těžce vyrovnává se zradou a smrtí svého manžela, teď ji čeká jeho pohřeb a ona si není jistá, zda zvládne se posledního rozloučení zúčastnit. Na koho se v těchto chvílích absolutně upíná, je Eddie, který jí nedokáže nic odmítnout. Můžou se ti dva dát opět dohromady?

Anča a Bedřich jsou stále manželé, ale oba dva si žijí své životy a mají nové partnery. A opět přijde řeč na rozvod. Kdo z nich s tím vyrukuje a jakou reakci sklidí? Vilma Nyklová slaví narozeniny a dojímá se nad tím, že se sešla celá rodina. Idylku oslavy ovšem naruší otázka na tělo. Babička Pavla, se kterým chodí Vendula, se totiž zeptá na svatbu a Pavel zareaguje tak, jak by to Vendula nikdy nečekala.

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>