Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: První polibek, těhotenství a nový přírůstek!

Video se připravuje ...
Anča a Evžen se poprvé líbají
VIDEO: TV Nova
12. února 2018 | 10:00

Tento týden bude v Ulici ve znamení lásky. Ta má ovšem tisíce různých podob a ne všechny se projevují pozitivními symptomy. Vendula se snaží už nějakou dobu naznačit Pavlovi, že je pro ni ten pravý, ale ten nic nechápe. Rozhodne se tedy konečně vyjít vůči němu s pravdou ven, a to narovinu. Jak na to Pavel zareaguje?

Italskou domácnost mají Eva a Miloš Knoblochovi. Psát milostné dopisy jiným ženám, než je ta vaše, není hezké. Miloš si to ještě odnese, Eva totiž ví, jak zranit jeho ego. Přestože Anča všem tvrdí, že s Evženem nic nemá, jdou spolu na valentýnské rande a Evžen se odhodlá k prvnímu polibku. Co bude následovat?

David Kučera se ujme psí slečny, která hledá domov. Bohužel mu fenečka doma ztropí hotové pozdvižení. V roli nalezence se představí fenka Patricie Solaříkové (Tereza Jordánová) Jackie. Uvidíte, že hraní má po paničce v krvi. Adriana začíná přemýšlet o založení rodiny, přijde jí, že Robert by byl ten nejlepší otec. Udělá zásadní krok k tomu, aby přišla do jiného stavu. Co na to Robert?

Zítra vychází netrpělivě očekávaná hra Kingdom Come - Deliverance! Vše, co o ní potřebujete vědět, se dočtete ZDE >>>