Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Slzy, podvody a další bouračka!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici
VIDEO: Nova tv
19. února 2018 | 08:00

I tento týden se v Ulici ponese ve znamení lásky, žárlivosti, ale hlavně manipulací. Zamilovanosti nezneužívá jen Robert, ale i Aleš opět vystrkuje růžky. U Pešků zase opět přijde na přetřes Pavlát, ovšem tentokrát v trochu komické situaci. Co se stane tento týden v Ulici?

Robertovi u zamilované Adriany stále prochází jeho manipulace. Adriana se ho stále snaží bránit proti ostatním a myslí si, že mu všichni křivdí. Tentokrát se Robert rozhodne doma nastolit nové pořádky. Projde mu tohle?

Soud Luboše Marečka se blíží. Obává se, jaký ortel nad ním soudce vynese, ale na druhou stranu už chce mít jistotu, chce uzavřít nešťastnou kapitolu a začít znovu s Věrkou. Nyklovi řeší nového zaměstnance Mária Doubka, kterého nedávno přijali a který dost testuje jejich psychickou odolnost. Tentokrát to skončí bouračkou!



Gábina má plné ruce práce, dvě zaměstnání a starost o Šímu – a do toho jí Aleš stále naznačuje, že by s ní chtěl trávit víc času. Kdy je ten správný čas na sestěhování? Gábina to ještě necítí, ale nahrává Alešovi na smeč. Jak to dopadne?

Lucka s Matějem řeší odloučení a vztah na dálku. Před měsícem věřili, že odloučení zvládnou bez problémů, teď je ale všechno jinak. Jaká zpráva Lucku rozpláče?