Neděle 13. října 2024
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta
Oblačno, déšť 13°C

Nejlepší kondicionéry pro suché a krepaté vlasy: Seženete je v drogérii!

  • ...
    13. října 2024 | 06:00

    Pokud stále žijete v představě, že vám k mytí vlasů stačí pouze šampon, rychle vás vyvedeme z omylu. Vždy je totiž nutné používat také kondicionér, který vlasům dodává potřebnou vlhkost, zabraňuje jejich lámání a třepení konečků. Díky kondicionéru budou vaše vlasy krásně hladké a upravené. Ještě žádný nemáte? Vyzkoušely jsme pro vás několik kondicionérů různých značek a nezklamal nás ani jeden.

    Pro suché a krepaté vlasy jsou ideální takové kondicionéry, které poskytují hloubkovou hydrataci a obnovují poškozenou strukturu vlasů. Tyto produkty často obsahují složky jako arganový olej, bambucké máslo nebo keratin, které pomáhají uzavřít vlasovou kutikulu, zabraňují lámání a snižují krepatění. Které kondicionéry od nás získaly jedničku?

  • Blazám na vlasy pro normální až suché vlasy Gliss Aqua Revive, Schwarzkopf, 99 Kč (200 ml), koupíte v síti drogérií

    Pokud máte jemné vlasy, které mají sklony k vysušování, obzvlášť po létě, tento kondicionér vám sedne perfektně. Je velmi jemný, nemáte po použití pocit zatížení a hned po prvním použití uvidí změnu. Vlasy jsou po něm nejen lesklejší a lépe se rozčesávají, ale jsou vyloženě "šťavnatější". Ve složení najdete hyaluronový komplex a mořskou řasu a 95% ingrediencí je přírodního původu. Podtrženo sečteno - za málo peněz hodně muziky.

    Známka jako ve škole: 1

    VIDEO: Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech?

    Video se připravuje ...
    Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Kondicionér pro nepoddajné a krepatějící se vlasy Keratin Smooth, TRESemmé, 139 Kč (400 ml), koupíte v síti drogérií

    Mám dost suché vlasy, takže vyhledávám produkty, které jim dodají potřebnou hydrataci a trochu je uhladí. Kondicionér obsahuje keratin a marulový olej a obě tyto složky chrání vlasy před krepatěním. Už po prvním použití jsem si všimla, že jsou vlasy mnohem jemnější, vyživenější a na pohled hezčí. Dokonce si poradil i s roztřepenými konečky. Kondicionér navíc nádherně voní. Balení je velké, vydrží vám dlouho. Za mě opravdu super produkt. 

    Známka jako ve škole: 1

  • Arganový kondicionér pro nepoddajné vlasy Neroli, Zahir Cosmetics, 146 Kč (200 ml), koupíte na www.zahir.cz

    Není moc kondicionérů, se kterými bych byla 100% spokojená. Apeluji totiž zejména na produkty, po kterých nestrávím několik dlouhých minut rozčesáváním mých poničených vlasů, zároveň je nebudu mít hned druhý den mastný. Po delší době ale kvituji tento kondicionér od značky marocké kosmetiky Záhir. Navíc nádherně voní po pomerančových květech, což je absolutní balzám na duši.

    Známka jako ve škole: 1

  • Hydratační a vyživující kondicionér Iconic By Tatiana Kucharova, Moroccan Sense, 750 Kč (250 ml), koupíte na www.moroccansense.com

    Marocká kosmetika má blahodárné účinky pro moje poničené vlasy. Nejvíce jsem si zamilovala tento kondicionér, který má doslova nezaměnitelnou vůni, jež snoubí bergamot se špetkou ylangu. Nejen, že vlasy po něm nádherně rozčešu, ale o dost se mi zlepšila jejich kvalita. Používám ho v doprovodu se šamponem stejné řady a po několika týdnech aplikace mi rostou „baby vlásky“ a celkově jsem dala svým kadeřím velký refresh! Doporučuji všemi deseti!

    Známka jako ve škole: 1*

  • Intenzivní kondicionér pro velmi poškozené vlasy Intense Plex, Syoss, 185 Kč (440 ml), koupíte v síti drogérií

    Tady nemůžu jinak, než zpočátku napsat – za málo peněz, hodně muziky! Kondicionér používám v doprovodu s šamponem stejné řady a konečně moje vlasy neelektrizují, snadno se rozčesávají a jsou enormně lesklé a opravdu zdravé. Všimly si toho dokonce i moje kolegyně v práci a pídily se po tom, zda jsem nezměnila kadeřnici. Jsem extrémně spokojená, že jsem konečně našla produkt na moje dlouho barvené vlasy, které potřebovaly zachránit.

    Známka jako ve škole: 1

  • Vlasový kondicionér s efektem laminace, Tołpa Hair Rituals, 179 Kč (175 ml), koupíte na www.hebe.com

    Když jsem měla možnost otestovat tento produkt, byla jsem radostí bez sebe, protože jsem na něj slyšela samou chválu a i internetové recenze potvrzovaly můj úsudek o něm. Následně jsem se přesvědčila i já a musím říct, že tolik vyživené vlasy, aniž by je kondicionér jakkoliv zatěžoval, jsem ještě doposud nevyzkoušela. Mám je méně zničené a konečně mně rychleji rostou vlasy!

    Známka jako ve škole: 1

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...