Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Polojasno 26°C

Mob wife bob: Trendy účes, který lichotí mladším ročníkům i ženám 50+

5. června 2024 | 06:00

Už nějakou dobu sociálními sítěmi rezonuje pojem mob wife, který se vyznačuje luxusem, výraznými módními kousky a doplňky. Tentokrát zabrousil také do světa beauty a je spojován s účesem, který každou ženu promění v opravdovou dámu. Seznamte se střihem mob wife bob. Elegantním mikádem, které ve vás probudí mafiánskou paničku.

Pokud si pamatujete na gangsterku Zjizvená tvář z roku 1983 a na Michelle Pfeiffer, která ve snímku ztvárnila postavu Elviry, manželky mafiánského bosse, tak přesně takhle vypadá mob wife. Zapomeňte tentokrát na minimalismus. Mob wife představuje pořádnou dávku luxusu – dlouhé kožichy, masivní zlaté šperky, červené rty, dlouhé nehty a objemné účesy.

Základním pravidlem stylu mob wife je upravenost. Nejsou přípustné ledabylé účesy, každý vlásek má své místo. Vlasy jsou dokonale upravené, hladké a lesklé. Pokud se toužíte stát jednou z mafiánských paniček, rozhodně by vám neměl uniknout žhavý trend mob wife bob

VIDEO: Máte jen pár minut a nevíte si rady s neposednými loknami? 

Video se připravuje ...
Máte jen pár minut a nevíte si rady s neposednými loknami? Tyto 3 jednoduché účesy se hodí na ples nebo i neformální setkání.  • VIDEO: .

Luxusní mikádo

Mikádo neboli bob je praktický účes, který se dá kombinovat na tisíce způsobů a právě proto patří už několik sezon mezi nejoblíbenější střihy. V kombinaci s trendem mob wife nyní představuje jeden z nejžhavějších letních střihů, který lichotí jak mladším ročníkům, tak i zralejším ženám. Účes působí elegantně, sebevědomě a promění vás v opravdovou dámu.

Charakteristickým znakem pro mob wife bob je délka sahající pod bradu. Konečky jsou střižené do rovna a velmi důležitý je objem. Vlasy jsou stylizovány tak, aby byly velmi hladké a rovné, nejlépe s lesklým povrchem. Velmi často se tento typ mikáda kombinuje s hustou ofinou, můžete však vsadit také na pěšinku uprostřed nebo na stranu. Nebojte se ani vlasových doplňků. Mob wife bob je doplňován výraznými šperky, čelenkami nebo šátky, které podtrhnou mafiánský vzhled. Inspiraci najdete ve fotogalerii.

Sháníte přípravky pro krásné a zdravé vlasy za skvělé ceny? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma!

 

Autor: Aneta Valešová