Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nejlepší kosmetika podle redakce: Tyhle produkty si přejeme pod stromeček

  • ...
    12. prosince 2019 | 06:00

    Každá žena má svůj oblíbený kosmetický produkt, ke kterému se neustále vrací. I my v redakci jsme si našly své favority, kteří mají stálé místo v našich kosmetických taštičkách. Možná osloví i vás!

     

    Některé kosmetické produkty nás baví, některé méně a z některých jsme doslova paf! Tohle je seznam výrobků, které nás v redakci během letošního roku nadchly. Nedáme na ně dopustit! Vyberete si?

  • Brigita, koordinátorka ženských webů

    Paletka očních stínů Palette Naked Honey, Urbany Decay, 1540 Kč
    Autor: archiv firem

    Paletka očních stínů Palette Naked Honey, Urban Decay, 1540 Kč

    Nejlepší oční stíny? Tyhle! Jestli je někdo opravdu umí, tak je to značka Urban Decay. Jsou dokonale pigmentované, všechny barvy jdou společně kombinovat, a vy tak s nimi vytvoříte spoustu looků, které si vzájemně nejsou podobné. Od denního líčení až po večerní kouřové – v této paletce je mnoho odstínů, se kterými můžete pracovat. Stíny samy o sobě jsou máslové, dokonale pigmentované a neopadávají pod oko. Na druhou stranu se hezky ztrácejí do sebe a neslévají se. S bází vám na očích vydrží opravdu klidně i 18 hodin. I když se cena za paletku očních stínů může zdát vysoká, věřte, že vás neomrzí a vydrží vám několik let.

  • Božena, editorka sociálních sítí

    Hydratační regenerační olej pro barvené vlasy, Kérastase Elixir Ultime, 770 Kč
    Autor: archiv firem

    Hydratační regenerační olej pro barvené vlasy Kérastase Elixir Ultime, 770 Kč

    Mám vlnité a barvené vlasy, proto mají sklon k vysoušení a rychleji se mi třepí konečky. Vyzkoušela jsem spoustu vlasových olejů, ale nejvíc se mi osvědčil růžový od Kérastase. Je sice dražší, ale stačí ho jen pár kapek, takže vám s přehledem vystačí rok, možná i déle. Po umytí ho nanáším do ručníkem vysušených vlasů a na dovolené nebo přes léto klidně i do suchých. Nádherně voní a nemusíte se bát, že by vaše vlasy zmastil. Olej se do vysušených vlasů vsákne totiž rychle. Vlny jsou vmžiku krásně uhlazené, a navíc zářivé.

  • Markéta, redaktorka

    L’Oréal Paris Color Riche Matte, odstín 430 Mon Jules, 270 Kč
    Autor: archiv firem

    L’Oréal Paris Color Riche Matte, odstín 430 Mon Jules, 270 Kč

    Kdybych si měla zvolit jen jednu jedinou rtěnku, tak by to byla bez pochyb tato od značky L'Oréal. Používám ji už několik let a zatím jsem nenašla lepší. Miluju vínový odstín Mon Jules, který je jako dělaný pro podzim a zimu. Je matná a zároveň rty nevysušuje. Na rtech vydrží téměř celý den, a to i přes všechna jídla a všechny nápoje, které zkonzumujete. Navíc vám nezruinuje peněženku.

  • Bětka, redaktorka

    Zpevňující tělové mléko Nivea Q10 Plus, 196 Kč (400 ml), koupíte v síti drogérií
    Autor: archiv firem

    Zpevňující tělové mléko Nivea Q10 Plus, 196 Kč (400 ml)

    Značku Nivea zbožňuju už od malička. Vyhovuje mi spousta jejích produktů a na specifickou vůni nedám dopustit. Jedním z nejoblíbenějších produktů je i pro mě toto výživné zpevňující mléko. Nejenže se prodává ve velkém a velmi praktickém balení s pumpičkou, a vydrží tak velmi dlouho, ale navíc se krásně roztírá a vstřebává, takže nezanechává mastný povlak. A ten pocit, když s ním namažu celé tělo, je prostě úžasný. Pokožka je voňavá, hebká a pružná, prostě jak najednou nabitá energií. Hlavně v zimě, kdy mám kůži sušší, mléko velmi oceňuji.

  • Gábi, redaktorka

    Hyaluron Elixír Serum, 2500 Kč
    Autor: archiv firem

    Hyaluron Elixir Serum, 2500 Kč, k dostání na www.yesvisage.cz

    Tato novinka obsahuje kombinaci dvou druhů kyseliny hyaluronové, která by měla pokožku regenerovat jak hloubkově, tak na povrchu. Používám sérum zatím pár dní, ale je neuvěřitelně příjemné. Je tekuté, ale husté, když ho nanesete na pleť, okamžitě se vstřebává a pleť je po něm doslova sametová. Jemné vrásky by měly mizet do dvou měsíců pravidelného používání. Stačí kapička na celý obličej, takže jedno balení by mělo vystačit dlouho.

  • Eva, SEO editorka

    Chanel Rouge Allure, odstín 182 Vibrante, 915 Kč
    Autor: archiv firem

    Chanel Rouge Allure, odstín 182 Vibrante, 915 Kč

    Chvilku mi trvalo, než jsem našla svůj červený odstín, ale mám ho. Je to 182 Vibrante od Chanelu – krásně sytý, malinko do oranžova, což jde k mé pleti se žlutým podtónem mnohem líp než barvy do růžova. Rtěnka navíc krásně vyživuje a rty působí šťavnatě.

  • Aneta, redaktorka

    Odličovací balzám Zen Purity, Omorfia, 870 Kč
    Autor: archiv firem

    Odličovací balzám Zen Purity, Omorfia, 870 Kč

    Díky značce Omorfia jsem letos začala lehce koketovat s přírodní kosmetikou. Musím říct, že tento odličovací balzám mě opravdu dostal! Odličování se díky němu stalo zároveň i relaxačním rituálem. Nanesete ho na tvář dřevěnou špachtličkou a krouživými pohyby jej jemně vmasírujete do pokožky, kroužíte, dokud se všechna líčidla a veškeré nečistoty nerozpustí. Následně zbytky setřete navlhčeným vatovým tamponkem. Pleť je krásně čistá a projasněná. Balzám navíc opravdu nádherně voní!

  • Martina, produkční

    Pečující sérum-fluid s tonizujícím účinkem, Lumene, 888 Kč
    Autor: archiv firem

    Pečující sérum-fluid s tonizujícím účinkem Lumene, 888 Kč

    Rozjasňující a zároveň tónovací sérum je možné použít samostatně nebo jako podklad pod make-up. Já doporučuji kápnout dvě tři kapky make-upu a pro rozzáření přidat stejné množství séra. Samotné nemá moc krycích schopností, ale takto vznikne naprosto dokonalá záležitost, která skvěle kryje, sjednocuje pleť a rozzáří ji. Pod oči si dávám samotné sérum. Produkt jsem si oblíbila a líčení si bez něj už ani neumím představit. 

  • Veronika, redaktorka

    Weleda Skinfood, 249 Kč (75 ml)
    Autor: archiv firem

    Weleda Skin Food, 249 Kč (75 ml)

    Tenhle krém je pomocník, který by neměl chybět v kabelce žádné ženě. Je to taková lepší indulona. Můžete ho tak použít na celé tělo. Já ho aplikuji jako noční krém, jelikož pleť přes noc neuvěřitelně vyživí. Jeho vůně je dost specifická, takže nemusí sednout každému. Konzistence je dost hutná, ale účinek je neuvěřitelný.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...