Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Krása podle Heidi, Karolíny nebo Adriany: Víme, jak se o sebe starají topmodelky

  • Karolina Kurkova
    16. listopadu 2019 | 06:00

    Při pohledu na modelky vás možná napadne: Jak to jen dělají, že vypadají stále tak dokonale? Nemají na výběr. Jejich tvář a tělo je živí, a tak se o svůj zevnějšek musí důsledně starat. Tohle jsou beauty triky nejžádanějších světových topmodelek. Inspirujte se!

     

    Jejich krásu obdivujeme na obálkách módních časopisů, jsou hvězdami přehlídkových mol a na každé akci vypadají vždy dokonale. Možná vás překvapí, že za jejich zevnějškem nestojí vždy předražená kosmetika, ale také tajné přírodní recepty. Prozradíme vám jaké!

  • Dokonalé nohy podle Heidi Klum (46)

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz

    Německá topmodelka prozradila svůj tajný beauty trik, díky kterému budou vaše nohy vypadat neodolatelně! V prvé řadě proveďte důkladný peeling, který vás zbaví odumřelých buněk. Následně smíchejte hydratační krém a bronzer a vytvořenou směs naneste na nohy. Krém pomůže zakrýt nedostatky a na nohou vytvoří pěkný obrys.

  • Zbavte se celulitidy podle Naomi Campbell (49)

    Naomi Campbell
    Autor: profimedia.cz

    Naomi patří už dlouhá léta mezi nejžádanější modelky na světě. Moc dobře ví, že nohy bez celulitidy jsou v její profesi samozřejmostí, a bojuje proti ní pomocí ingredience, kterou máme všichni v kuchyni – kávou! Tyto peelingy mají zázračné účinky, pomáhají vyhladit a zjemnit pokožku. Smíchejte namletá kávová zrna s kokosovým olejem a alespoň jednou týdně touto směsí masírujte vlhkou pokožku. Pomerančová kůže nebude mít šanci!

  • Zbavte se pupínků jako Adriana Lima (38)

    Adriana Lima
    Autor: profimedia.cz

    Čas od času se každé z nás na tváři objeví pupínek, přestože pubertu už máme dávno za sebou. Topmodelka Adriana Lima ví, jak si s tímto nezvaným hostem rychle poradit! Jejím fíglem je tea tree olej, který pomocí vatového tamponku nanáší na pupínek alespoň dvakrát denně. Tento trik rozhodně vyzkoušejte!

  • Zdravé vlasy podle Iriny Shayk (33)

    Irina Shayk
    Autor: profimedia.cz

    Možná byste to ani netipovala, ale tuto krásku občas trápí suché vlasy. Jejím fíglem je hydratační kondicionér, který nanese na vlasy. Vlasy zabalí do fólie a s tímto "vylepšovákem" se jde opalovat. Slunce totiž zahřívá vlasy pod fólií, a tím aktivní látky kondicionéru pronikají hlouběji do struktury vlasů. Ty jsou potom silnější a zdravější.

  • Odličování podle Karolíny Kurkové (35)

    Karolina Kurkova
    Autor: profimedia.cz

    Také česká topmodelka prozradila své beauty triky. Moc dobře ví, že správné a důkladné odličování je alfou i omegou krásné pleti, ale tradiční odličovací mléko nebo micelární vodu u ní nečekejte. Karolína svou pleť totiž čistí pomocí kokosového oleje, který si snadno poradí i s voděodolným make-upem. Pleť navíc nevysušuje, naopak jí poskytuje intenzivní péči.

  • Péče o pleť podle Mirandy Kerr (36)

    Miranda Kerr
    Autor: profimedia.cz

    Šípkový olej! To je jeden z nejdůležitějších produktů v péči o pleť, který používá topmodelka Miranda Kerr. Je plný vitaminů a antioxidantů a zpomaluje stárnutí pleti. Topmodelka jej aplikuje každou noc před spaním, aby mohl dostatečně působit. Po přehlídkách jej občas používá také jako odličovač.

  • Peeling podle Gisele Bündchen (39)

    Gisele Bündchen
    Autor: profimedia.cz

    Hýčkejte svou pokožku jako Gisele Bündchen! Oblíbenou kosmetickou vychytávkou této brazilské supermodelky je peeling z olivového oleje a hrubozrnné mořské soli. Tento peeling pomáhá pokožku vyhladit, odstraňuje toxiny z těla, redukuje celulitidu a celá pokožka po něm jen září.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.