Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Suché a lámavé vlasy jsou minulostí! Do kterých šamponů se vyplatí investovat?

  • ...
    5. listopadu 2019 | 06:00

    Trápí vás suché, nepoddajné a lámavé vlasy a běžné produkty z drogerie vám nepomáhají? Pak byste měla investovat do profesionální vlasové kosmetiky. Cena produktů je sice vyšší, ale nebudete litovat! Které šampony se vyplatí mít doma v koupelně?

     

     

     

    Vlasy jsou korunou krásy a potřebují kvalitní péči. Pokud jsou navíc oslabené a poškozené, platí to dvakrát tolik. Opravdu narušenému vlasu občas běžná vlasová kosmetika nepomůže a je potřeba si za péči trochu připlatit. Které šampony vám pomohou?

  • Paul Mitchell Original, 438 Kč (300 ml)

    Hledáte šampon, který bude k vašim vlasům šetrný, dodá jim potřebnou hydrataci a navrátí jim přirozenou krásu? Šampon Original značky Paul Mitchell efektivně čistí pokožku hlavy a po umytí jsou vlasy krásně hebké a lesklé. Navíc prodlužuje barvu vlasů.

    Paul Mitchell Original, 438 Kč (300 ml)
    Autor: archiv firem

  • Kérastase Résistance Bain Force Architecte, 498 Kč (250 ml)

    Jednou z nejoblíbenějších značek vlasové kosmetiky je rozhodně Kérastase, která se používá také v kadeřnických salonech. Pokud jsou vaše vlasy opravdu poškozené a lámou se, vyzkoušejte Kérastase Résistance Bain Force Architecte. Opravuje narušená vlasová vlákna, zaceluje jejich povrch, zabraňuje třepení konečků a vyplňuje poškozená místa. Výsledek není vidět hned. Produkt posiluje vlas hlavně zevnitř a vyplatí se počkat.

    Kérastase Résistance Bain Force Architecte, 498 Kč (250 ml)
    Autor: archiv firem

  • Maria Nila Structure Repair, 499 Kč (300 ml)

    Švédská vlasová kosmetika Maria Nila je 100% veganská, neobsahuje sulfáty ani parabeny a je neskutečně voňavá. Z několika produktových řad si vybere opravdu každý. Se suchými a lámavými vlasy si poradí řada Repair, která obsahuje výtažky z mořských řas zabraňující právě lámání. Šampon vlasy chrání před vnějšími vlivy, zaceluje konečky a obnovuje strukturu vlasových vláken.

    Maria Nila Structure Repair, 499 Kč (300 ml)
    Autor: archiv firem

  • Color WOW Color Security, 549 Kč (250 ml)

    Na americkou značku Color Wow nedají dopustit světové celebrity. Vlasová řada je určena pro chemicky barvené a zatěžované vlasy. Šampon Color Security neobsahuje sulfáty, důkladně a šetrně myje vlas i vlasovou pokožku. Vlasy jsou po něm silné a hydratované, snadno se rozčesávají a po uschnutí jsou krásně lesklé.

    Color WOW Color Security, 549 Kč (250 ml)
    Autor: archiv firem

  • Olaplex N°4 Bond Maintenance, 662 Kč (250 ml)

    Vlasovou péči Olaplex rádi používají kadeřníci, ale její benefity si můžete užít i v pohodlí domova. Obnovující šampon pro všechny typy vlasů, který umí doslova zázraky, chrání vlasy před tepelnou úpravou i vnějšími vlivy, zabraňuje krepatění. Vlasy jsou díky němu na pohled zdravější a lesklejší, ale ne mastnější. V kombinaci s kondicionérem dodáte vlasům tu správnou a potřebnou výživu.

    Olaplex N°4 Bond Maintenance, 662 Kč (250 ml)
    Autor: archiv firem

  • Alterna Caviar Replenishing Moisture, 890 Kč (250 ml)

    Opravdový luxus pro vlasy vám zajistí vlasová kosmetika Alterna. Už po prvním použití hydratačního šamponu Caviar Replenishing Moisture pocítíte neskutečnou změnu a nebudete chtít už žádný jiný přípravek. Šampon obsahuje například vitamin C, výtažky z kaviáru nebo směs vzácných podmořských rostlin. Výsledkem jsou zdravější a zářivější vlasy.

    Alterna Caviar Replenishing Moisture, 890 Kč (250 ml)
    Autor: archiv firem

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.