Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejlepší pánské parfémy: Který vybrat partnerovi jako dárek k Vánocům?

19. prosince 2023 | 06:00

Určitě nám dáte za pravdu, že voňavý chlap je zkrátka sexy! Jestli ještě sháníte dárek na poslední chvíli a parfém se vám jeví jako fajn dárek, poradím vám, který vybrat. Máme totiž několik svých favoritů, kteří nás vždycky dostanou do kolen.

Parfémy jsou důležitým doplňkem každého muže, který se tak díky té správné vůni může cítit uvolněně a sebevědomě. Stačí jen vybrat takový, který se bude hodit právě k vašemu partnerovi. I když už má svůj oblíbený kousek, nikde není řečeno, že jich nemůže mít víc. Na pultech drogerií a parfumerií je takové množství produktů, že by bylo škoda si nezaexperimentovat. A navíc parfém je prostě vděčný dárek téměř pro každého. Můžete tak vybírat ze sladších, kořeněných nebo svěžejších tónů. Některé vůně jsou dokonce unisex, a tak po nich můžete sáhnout oba!

VIDEO: DIY: Voskové ozdoby na vánoční stromeček.

Video se připravuje ...
DIY: Voskové ozdoby na vánoční stromeček • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Niche parfémy: když chcete něco jiného

Pokud hledáte něco opravdu speciálního, zkusit můžete niche parfémy, které se  těší velké oblibě. Jsou sice dražší, ale uhranou vás svou vůní, která je jiná a neobvyklá. Váš milý tak bude vonět opravdu výjimečně. Vybírat můžete například produkty značek Jo Malone, Byredo nebo NOVELLISTA.

Připravily jsme pro vás několik tipů na pánské parfémy, které nám v redakci voní nejvíce. Vybírat můžete jak z nestárnoucích klasik, tak i novinek. Některé z nich teď navíc před Vánoci seženete v dárkovém balení například s pleťovým krémem, deodorantem nebo vodou po holení a k tomu bývá často cestovní taštička, takže váš milý může mít všechnu svou kosmetiku u sebe i na dovolené nebo pracovní cestě. 

Velký výběr parfémů za skvělé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

Autor: Aneta Valešová