Neděle 6. října 2024
Svátek slaví Hanuš, zítra Justýna
Oblačno 12°C

Američanka má největší přírodní prsa na světě! Jedno váží 25 kilogramů

9. července 2024 | 06:00

66 letou Američanku Annie Hawkins-Turner, známou také jako Normu Stitz, byste na ulici rozhodně jen tak nepřehlédli. Žena má totiž největší poprsí na světě. Obvod jejího hrudníku měří neuvěřitelných 186 centimetrů. Díky těmto mírám se dokonce dostala do Guinnessovy knihy rekordů. 

Normě začaly růst prsa už ve velmi mladém věku. První podprsenku začala nosit v devíti letech a ve třetí třídě měla velikost D. Za svá velká prsa se velmi styděla, odešla z domova a nechtěla si najít ani partnera. S přibývajícím věkem v nich však našla zalíbení a dnes je považuje za svou největší přednost a požehnání.

Otázku, zda by si je nechala někdy zmenšit, nechce ani slyšet. "Je to dar. Kdo další se může pochlubit takovou nádherou? Když se mě někdo zeptá, zda nechci prsa zmenšit, hned odpovídám: Zbláznili jste se? Své poprsí zbožňuji a díky němu mám úžasný život," uvedla.

VIDEO: Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou?

Video se připravuje ...
Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Každé prso váží neuvěřitelných pětadvacet kilogramů, a tak není divu, že má žena mnoho zdravotních problémů. Bez pomoci navíc nemůže sama vyjít schody, nemůže spát na zádech a nevejde se ani do sedadla v letadle. Přesto svá prsa naprosto miluje a nebojí se je dát na obdiv. Ráda nosí úzké šaty s velkými výstřihy a nenosí ani podprsenku. 

V roce 1999 byla poprvé uvedena v Guinnessově knize rekordů za největší přirozená prsa na světě a tento titul drží dodnes. Její vnady jí vydělaly velmi slušné peníze a díky nim tak mohla poslat svou dceru na vysokou školu. Norma se také několikrát objevila v televizních pořadech, dokumentech a filmech. 

 

Autor: Aneta Valešová