Pondělí 23. září 2024
Svátek slaví Berta, zítra Jaromír
Polojasno 21°C

Influencerka dokazuje, že i s kily navíc může být žena atraktivní: S faldíky jsem šťastnější, říká

21. května 2024 | 05:06

Většinu žen trápí sebemenší přírůstek na váze, influencerku Bellu Davis ale nic takového nerozhází. Naopak se každým kilem navíc chlubí svým sledujícím a ostatní ženy tak motivuje k tomu, aby si ze svých faldíků nic nedělaly. Zastává totiž názor, že s přibývajícím věkem je naprosto normální, že váha roste, a své tělo miluje takové, jaké je.

Také Bella kdysi patřila mezi ženy, které se trápily kily navíc a při pohledu do zrcadla se jí chtělo plakat. Časem se však naučila mít své křivky ráda a naopak opovrhuje reklamami, které lákají na nesmyslné diety. Mladá Australanka od okolí často slýchá, že by měla zhubnout, ona s tím však nesouhlasí. Se svým tělem je totiž spokojená a právě o to jde. „Dnešní kultura diet vás přiměje si myslet, že hubený rovná se krásný, úspěšný, šťastný. Ale vy si všechny ty věci zasloužíte, aniž byste se museli měnit,“ uvedla v jednom ze svých příspěvků.

VIDEO: Veronika Pourová: Jak zhubnout ve vyšším věku

Video se připravuje ...
Veronika Pourová: Jak zhubnout ve vyšším věku • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Bella má s hubnutím bohaté zkušenosti a většina diet ji vždycky přivedla k jo-jo efektu. Nakonec zjistila, že nejspokojenější je právě s kily navíc. A to chce naučit své blízké i své sledující. Lidé by totiž podle Belly měly přestat podléhat nátlaku sociálních sítí a neměli by se srovnávat s ostatními. Podle ní totiž život není o tom, vypadat jako někdy jiný. Jde o to, mít se ráda a cítit se ve svém těle pohodlně a sebejistě. A to se Belle povedlo i s kily navíc. „Zasloužíte si takový život, ve kterém nebudete pohlceni tím, jak vaše tělo vypadá. Život bez omezení. I když se vaše tělo mění, váš život může být pořád stejně fajn. Naučte se konečně přijímat své tělo takové, jaké je,“ uvedla na svém instagramovém profilu.

 

 

 

Autor: Aneta Valešová