Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Brazilský pár chodí cvičit úplně nahý! Spalujeme tak víc kalorií, tvrdí

7. června 2024 | 04:50

Tak trochu nevšední zálibu mají brazilští influenceři Bella Mantovani a její manžel Vagner O’Fera. Na tom, že chodí pravidelně cvičit, by nebylo nic zvláštního. Oni si však libují v tom, že do posilovny chodí zásadně nazí. Údajně díky tomu spalují více kalorií, protože nahota prý přispívá k intenzivnějšímu cvičení. Za tuto výstřednost musejí v tělocvičně v Sao Paulu platit extra peníze.

Jednatřicetiletá Bella Mantovani a její o tři roky starší manžel Vagner O’Fera si své manželství rozhodně umějí okořenit. Na sociálních sítích pravidelně vzbuzují velký poprask. Nejenže jsou zastánci polyamorních vztahů, navíc vynikají i svými netypickými procházkami, kdy Bella vodí svého muže na vodítku jako psa, a oba navíc působí na placené platformě pro dospělé. 

Naposledy všechny šokovali, když přiznali, že do posilovny chodí zásadně nazí. „Je to forma intimity a spoluúčasti, která přesahuje vše konvenční. Svoboda, kterou mi poskytuje absence oblečení, zvyšuje motivaci, ale také stimuluje tělo k intenzivnějšímu výkonu,“ uvedla Bella. Od chvíle, kdy začali praktikovat tuto nevšední zábavu, dohromady zhubli pětadvacet kilogramů.

VIDEO: 7 cviků pro začátečníky na každý den

Video se připravuje ...
7 cviků pro začátečníky na každý den • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Za svůj netradiční koníček si však v oblíbené posilovně musejí připlatit extra peníze, protože si fitko musejí zarezervovat pouze pro sebe. Kromě toho, že si oba myslí, že tak spálí více kalorií, navíc věří, že díky netradičním tréninkům posilují svůj vztah. „Jsme tak velmi šťastní a naplnění,“ shodují se oba.

Reakce na jejich speciální praktiku jsou trochu rozpačité. Někteří sledující by se k nim klidně přidali, jiní považují nahotu v posilovně za nehygienickou. Manželé jsou však na kritiku zvyklí a nijak je nerozhodí. Posilovna však není jediným místem, kde se rádi ukazují v rouše Evině. Nyní se přesunuli ven a praktikují nahou jógu. 

 

Autor: Aneta Valešová