Čtvrtek 27. června 2024
Svátek slaví Ladislav, zítra Lubomír
Oblačno, bouřka 28°C

Tato žena má největší zadek na světě! Jeho obvod měří přes dva metry

21. června 2024 | 06:00

Američanka Mikel Ruffinelli je známá tím, že má největší přirozený obvod boků na světě. Dvaapadesátiletá žena přitom nebyla nikdy tak velká. Mikel, která je matkou čtyř dětí, uvedla, že její boky se začaly výrazně zvětšovat po narození jejího prvního dítěte.

Zatímco jiné ženy by s takovými proporcemi příliš spokojené nebyly, Mikel je na své křivky náležitě hrdá. „Když jdu po ulici, slyším, jak lidé říkají: Koukni na ten tlustý zadek. Mně to ale nevadí, svůj klenot klidně vystavím i na pláži,“ uvedla. V mládí se Mikel pyšnila atletickou postavou a vážila něco málo přes šedesát kilogramů. Vždy ale měla širší boky, stejně jako ostatní ženy v její rodině. 

VIDEO: Margit Slimáková o miss se 150 kg: Tahle morbidní obezita by se neměla vůbec oslavovat

Video se připravuje ...
Margit Slimáková o Miss se 150 kg: Tahle morbidní obezita by se neměla vůbec oslavovat • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Ve dvaadvaceti letech porodila žena své první dítě a od té doby se začala její postava výrazně měnit. V dalších letech přibyly další tři děti a boky se jí stále rozšiřovaly a najednou Mikel vážila 190 kilogramů. Zpočátku zkoušela různé diety, ale nakonec se svou postavu naučila milovat a ve svém těle je opravdu šťastná. "Miluji své křivky a nevidím důvod, proč je ničit dietou. Nemám žádné zdravotní problémy," dodala. Nyní její boky měří v obvodu přibližně 2,4 metru, žena je ale vysoká pouhých 162 centimetrů.

Mít tak velké boky však s sebou přináší mnoho úskalí. Žena musí sedět na speciálních ocelových židlích, spí v opravdu vysoké posteli a sprchování také není žádný med. Přesto by neměnila. Výrazné křivky si navíc pochvaluje také její manžel Reggie. "Mužům se vychrtliny nelíbí, mají rádi figuru jako přesýpací hodiny," uvedla Mikel.

Autor: Aneta Valešová