Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 12°C

Žena se 10 let neholila a chlupy v podpaží si dokonce barví. Její milostný život je kvůli tomu v troskách

8. srpna 2024 | 06:00

Ženské ochlupení bývá stále horké téma. Některým ženám nevadí, jiné ho považují za neatraktivní a bez žiletky by nepřežily. To však není případ jednatřicetileté Zoe Zwetsloot. Ta se neholila už dlouhých deset let a své ochlupení v podpaží dává bez ostychu na odiv. 

Rodačka z Aucklandu je velkou zastánkyní přirozené krásy, a proto už deset let nepoužila holítko. Ochlupení v podpaží je pro ni takovou samozřejmostí, že už si ani neuvědomuje, že ho má, dokud na něj někdo neupozorní. Většinou se maminka tří dětí setkává s kritikou a nejvíce to odnáší její milostný život. Mužům se totiž její ochlupení nelíbí. „Muži se mnou nechtějí randit, protože jsem prý moc chlupatá. Komu moje ochlupení vadí, toho pustím k vodě," uvedla.

VIDEO: Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením 

Video se připravuje ...
Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením • VIDEO: Videohub

Se Zoenými chloupky není v pohodě ani její vlastní rodina. Její otec jí dokonce odmítá obejmout. Jednoduché to nemá ani při pracovních pohovorech. Už se totiž stalo, že ji kvůli ochlupení do práce nepřijali. Když už začaly být poznámky od okolí opravdu nepříjemné, rozhodla se Zoe k radikálnímu kroku - začala si chloupky v podpaží barvit. Lidé se tak najednou přestali ptát. Mladá žena se snaží prostřednictvím sociálních sítí motivovat všechny ženy k tomu, aby svá těla milovala taková jaká jsou. Ať už s chloupky nebo bez nich. 

 

Autor: Aneta Valešová