Čtvrtek 5. září 2024
Svátek slaví Boris, zítra Boleslav
Polojasno 30°C

Mladá žena se proměnila v panenku Barbie. Za plastiky zaplatila téměř 3 miliony korun

20. července 2024 | 06:00

Posledních deset let strávila Alicia Almira tím, že se postupně proměňovala v panenku Barbie. Za plastické operace utratila nemalé peníze, a z jejího původního já nezbylo opravdu vůbec nic. Pro většinu z nás je její proměna naprosto nepochopitelná, Alicia chce svým vzhledem inspirovat ostatní dívky a motivovat je k proměně.

Už od svých devíti let toužila mladá Švédka žijící ve Velké Británii vypadat jako její nejoblíbenější panenka. Se svou proměnou však začala až v jednadvaceti letech, kdy opustila práci a přestěhovala se do Londýna. "Vymazala jsem to, kým jsem byla, abych se mohla stát umělou Barbie," uvedla žena. 

Za všechny úpravy utratila téměř tři miliony korun. Podstoupila zvětšení prsou, výplň tváří, botox, zvětšení rtů, výplň čela i operaci nosu nebo lifting obličeje. Její tělo zdobí také několik tetování, miluje dlouhé nehty a umělé řasy a holduje si v opalování.

VIDEO: Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou?

Video se připravuje ...
Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Při pohledu na Alicii si většina lidí klepe na čelo, ona je však naprosto spokojená. "Vždy mě přitahoval extrém. Někteří lidi si myslím, že jsem blázen, ale nelituji jediné operace. Vlastně bych si přála, aby moje prsa byla v budoucnu ještě větší. Chci vypadat co nejplastičtěji a inspirovat ostatní dívky, aby udělaly totéž," řekla.

Její vzhled je pro ni to nejdůležitější a stejným způsobem chce jednou vychovávat i své děti. "Pokud by moje dcera chtěla velká prsa nebo cokoliv jiného, sama bych ji vzala k plastickému chirurgovi," šokovala. Na sociálních sítích má početnou základnu fanoušků a své fotografie nabízí také na platformě OnlyFans.

Alicia je proslulá i svými zvláštními názory. Je vyhrazená vůči feminismu a je přesvědčená, že úlohou ženy je potěšit svého muže a být pro něj nejlepší možnou sexuální trofejí. Ženy vyzývá k přijetí své ženskosti a doufá, že její vzhled je může motivovat k podobným proměnám. Na Alicii a její nevšední vzhled se podívejte ve fotogalerii.

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová