Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno, déšť 23°C

Mladá žena tvrdí, že miluje být tlustá. Lidé na internetu píšou, že brzy zemřu, ale já mám svůj tuk ráda, říká

28. května 2024 | 05:00

Třicetiletá influencerka Julia Sena je i přes všechny negativní komentáře na svou rozměrnou postavu pyšná. Zprávy, které dostává, nejsou vždycky příjemné, ona se však odmítá přizpůsobit názorům a nařčením druhých a pokračuje ve své cestě sebelásky.

Mladá Američanka má přes 118 tisíc sledujících, se kterými sdílí své nakupovací tipy a často natáčí různá videa, ve kterých dává na odiv své křivky. Chce tak dát ostatním najevo, že je se svým tělem naprosto v pohodě, a hlavně chce ukázat, že mít tuk na těle je úplně normální. Přestože většina sledujících její sebevědomí obdivuje a Julii podporuje, najdou se i takoví, kteří si neodpustí nevhodné poznámky. „Nejhorší jsou lidé, kteří mi píšou, že brzy umřu, protože jsem tlustá. Své tělo miluji bez ohledu na to, jak velké je, a nikdy by mě nenapadlo, že to bude pro někoho problém,“ uvedla žena.

VIDEO: Zhubnout 10 kilo, to je magická hranice, na kterou se chce dostat velké množství lidí snažících se o zdravější životní styl. Co k tomu bude potřeba?

Video se připravuje ...
Zhubnout 10 kilo, to je magická hranice, na kterou se chce dostat velké množství lidí snažících se o zdravější životní styl. Co k tomu bude potřeba? • VIDEO: .

Zpočátku Julii tyto komentáře velmi zraňovaly a trápilo ji, že lidé mohou napsat tak odporné věci. Časem se však obrnila a uvědomila si, že nejdůležitější je jenom to, co si o sobě myslí ona sama. „Můžu upřímně říct, že mi tyto komentáře neubližují tak moc jako dřív. Své duševní zdraví beru velmi vážně, a jakmile jsem přestala poslouchat názory druhých, bylo najednou všechno lepší,“ uvedla. Momentálně Julia váží okolo 150 kilogramů a nikdy se necítila lépe. „Moje hodnota není určena váhou ani velikostí oblečení. Jsem šťastná a za své tělo vděčná. Nikdo a nic to nezmění,“ dodala.

 

Autor: Aneta Valešová