Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ženu lidé šikanují za to, že má příliš sexy manžela. Jsi pro něj moc tlustá, vzkazují

8. listopadu 2023 | 06:00

Kanadská influencerka Alicia McCarvell je na sociálních sítích velmi oblíbená a pravidelně nechává své fanoušky nahlédnout do svého osobního života, a to hlavně do manželství. Přestože má se svým manželem Scottem krásný a láskyplný vztah, musí se denně vypořádávat s nepochopením. Je tu totiž něco, co lidé nedokážou skousnout. Zatímco má její manžel svalnatou postavu, ona nosí velikost XXL.

Alicia a Scott jsou spolu dlouhých šestnáct let a od začátku jejich vztahu byl váhový rozdíl znát. Oba s tím však byli vždy v naprosté pohodě, protože si jsou vědomi, že v lásce jde o víc než o čísla na váze. Některým uživatelům sociálních sítí je jejich vztah trnem v oku a tvrdí, že nemůže být skutečný. Kvůli svým kilům navíc musí Alicia čelit opravdu drsným komentářům, které už hraničí se šikanou. Lidé jí například píšou, že ji manžel nemůže mít doopravdy rád, že ji určitě podvádí, je s ní pouze pro peníze, nebo dokonce že je gay.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Mladá žena spoustu komentářů smazala, protože překročily určitou mez. Přestože je to pro ni velmi nepříjemné, snaží se si z nich nic nedělat. Moc dobře totiž ví, že její manželství se Scottem je pevné. Nepřejícnými komentáři proto oba pohrdají a dál svou lásku ukazují celému světu. Alicia je se svým tělem naprosto spokojená, i když tomu v minulosti tak úplně nebylo. "Už když jsme se poznali, tak jsem byla obézní. Nenáviděla jsem se a začala jsem dělat nezdravá a neudržitelná rozhodnutí ohledně své váhy, o kterých jsem si myslela, že můj problém vyřeší. Hodně jsem zhubla, ale každé kilo jsem pak nakonec přibrala zase zpátky," uvedla. Na nesmyslné diety se proto mladá žena úplně vykašlala a přijala se taková, jaká je.

Alicia a její manžel Scott jsou jasným příkladem toho, že skutečná láska není o vzhledu. "Můj manžel si váží toho, kdo jsem, cení si mého pracovního nasazení, mého humoru a srdce," dodala. I když musí denně čelit obrovské kritice, pravidelně na sociálních sítích zveřejňuje zamilovaná videa a fotografie, a nabádá tak ostatní, aby se zaměřili na vnitřní kvality, ne na vzhled. Ten totiž nedefinuje skutečné hodnoty člověka. 

 

Autor: Aneta Valešová