Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Připadala si ošklivá a měla úzkosti. Za plastické operace utratila přes 700 tisíc

24. října 2023 | 06:00

Je jí teprve dvaadvacet let, a už má za sebou řadu plastik, které mladou dívku stály v přepočtu skoro sedm set tisíc korun. Řeč je o Mie Diao z USA, která měla ze svého vzhledu velké úzkosti a rozhodla se svěřit se do rukou odborníků. 

 

Když se podíváte na starší fotografie Mii, nejspíš vás napadne, z čeho vlastně měla takové úzkosti... "Dokud jsem nepodstoupila plastiky, byla jsem ošklivá. A je mi naprosto ukradené, co si o tom kdo myslí. Odsuzování neznámých lidí mě opravdu nezajímá. Nemohou mě totiž odsoudit víc, než jsem se před lety odsoudila za vzhled já sama. Teď jsem spokojená," uvedla Mia v jednom ze svých příspěvků na sociální síti Instagram, kde ji sleduje přes půl milionu fanoušků.

VIDEO: Chcete „ji” mít jako z katalogu? Plastický chirurg o modelaci genitálu:

Video se připravuje ...
Chcete „ji” mít jako katalogu? Plastický chirurg o modelaci genitálu • VIDEO: Videoredakce ženských webů

První zákrok podstoupila už v šestnácti letech, kdy si – s falešným průkazem – nechala zvětšit rty. Zákrok však tehdy nedopadl úplně nejlíp. Rty měla příliš velké a špatně se jí mluvilo. Podstoupila tedy další zákrok, ale ani po něm nebyla spokojená. Mie vadil její nos a malá prsa. "Když jsem dokončila střední, přála jsem si za odměnu plastiku nosu. Konečně jsem se zbavila toho, co mě roky velmi trápilo," uvedla.

Přesto však se svým vzhledem nebyla stále spokojená a hledala další možnost, jak svou tvář vylepšit. Chtěla mít perfektní rovné a bílé zuby, a proto vycestovala do Turecka, kde jí na klinice vytvořili dokonalý chrup. "Nebylo to všechno nejjednodušší. Bylo to bolestivé, ale stálo to za to. Nechávám si teď ještě pravidelně aplikovat botox do čela, protože se chci vyhnout vytvoření zbytečných vrásek,“ dodala. Navíc si nechala ještě upravit tvar brady a zvětšit poprsí. 

O své zkušenosti s proměnami se pravidelně dělí se svými fanoušky. Ti ji za to obdivují, protože je dle nich oproti jiným influencerům upřímná a nebojí se plastiky přiznat. Mia je nyní se svým vzhledem spokojená, ale rozhodně se nebrání dalším plastickým úpravám. 

 

 

Autor: Aneta Valešová