Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Plus size modelka denně čelí nenávistným komentářům: Ráda nosím bikiny a věřím, že mi sluší

4. listopadu 2023 | 06:00

Pětadvacetiletá Abby Bible denně čelí nepříjemné kritice. Lidé si ji neustále dobírají kvůli její váze a tvrdí, že by své tělo rozhodně neměla takhle vystavovat. Navzdory podobným zraňujícím poznámkám je však mladá dívka stále svá a zastává názor, že každé tělo je krásné. 

Přestože se v dnešní době neustále skloňuje označení body positivity hlásající oslavu každého těla, stále se najdou lidé, kteří mají potřebu druhé kritizovat. Abby Bible by o tom mohla povídat. Denně čelí opravdu nepříjemné kritice, protože nesplňuje zajeté stereotypy, tedy nemá postavu modelky. Přesto je odhodlaná zachovat si svůj pozitivní přístup a z nenávistných komentářů si nic nedělá. "Nosím větší velikost než většina módních influencerek a víte co? Nevadí mi to. Jsem na své tělo hrdá. Nelíbí se vám moje postava? Tak se na ni nedívejte," uvedla.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Na Instagramu se podělila také o své obavy, které ji v minulosti doprovázely. Vždy měla totiž potřebu působit upraveně, proto se nikdy nechtěla ukázat nenalíčená a v obyčejném oblečení. Dnes si však uvědomuje, že každý má právo cítit se pohodlně a nemít kvůli tomu výčitky, a tak se svým fanouškům ukazuje i bez make-upu.

Abby už dávno přijala samu sebe, a to i s kily navíc. Přestože se najdou lidé, kteří to nechápou, většina fanoušků ji za její pozitivní přístup obdivuje. Zároveň často pochvalují její cit pro módu. Mladá žena se ráda obléká do barevných a odvážných modelů a často se na sociální sítě fotí také v plavkách. "Ráda nosím bikiny a věřím, že mi sluší," dodala a doufá, že svým přístupem motivuje další ženy s kily navíc. Nakonec je to totiž jenom o tom, jak se ve svém těle cítíte vy sami. Na Abby a její outfity se podívejte ve fotogalerii.

 

 

Autor: Aneta Valešová