Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

56letá žena je závislá na tetování: Utratila za ně své celoživotní úspory

18. září 2023 | 06:00

Tak trochu nevšední zálibu má šestapadesátiletá Kerstin Tristan. Celé její tělo je pokryté tetováním, a přestože už za tyto ozdoby utratila všechny své úspory, nehodlá s nimi přestat. Přitom ještě před několika lety tetování vyloženě nesnášela.

První tetování si rodačka z Německa nechala udělat v roce 2015, protože se necítila ve své kůži, a ihned novému koníčku propadla. Díky tetování totiž objevila svůj sex-appeal a teprve s tetováním se začala cítit opravdu sama sebou. "Chtěla jsem zkusit něco nového. Žijeme jen jednou, a tak nebylo na co čekat," uvedla. Od té doby tetovací salon navštívila nesčetněkrát a své tělo postupně zahalila do barevných obrazců, květin a motýlů.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Za tetování utratila všechny své životní úspory a dohromady za ně zaplatila více než 750 tisíc korun. Na Instagramu pravidelně svým fanouškům, kterých je skoro 200 tisíc, ukazuje své potetované křivky a většina její vzhled miluje. Na Instagramu ukázala fotografie, na kterých neměla žádné tetování, a většina se shodla, že nová image jí sedí daleko víc. Najdou se však i takoví, kteří ji za nevšední vzhled kritizují.

Bývalá řidička taxi kromě Instagramu působí také na stránce pro dospělé OnlyFans, kde jí její sledovatelé platí za to, aby ji mohli vidět v sexy pózách. Ve svém těle se cítí skvěle, nebojí se ho ukázat a díky němu zároveň vydělává nemalé peníze. Co na její proměnu říkáte?

Autor: Aneta Valešová