Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Chybí jí zuby, ale díky make-upu se umí proměnit v sexy kočku. Nepoznají ji ani přátelé

5. ledna 2024 | 06:00

Není žádnou novinkou, že správně udělaný make-up umí hotové zázraky. Pětatřicetiletá influencerka Sarah Andres se však díky líčení dokáže proměnit tak moc, že ji často nepoznají ani její nejbližší přátelé. Její proměny boří internet a ona tak dokazuje, že je opravdovou královnou make-upu.

Kanadská influencerka Sarah Andres se líčení věnuje od roku 2010 a začínala jako každá jiná žena – pomocí tutoriálů na YouTube. Díky neustálému tréninku se její technika začala brzy zlepšovat a dnes si umí vykouzlit takový make-up, za který by se nemusel stydět ani maskér hollywoodských hvězd. 

VIDEO: Influencerka Petra LovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne? 

Video se připravuje ...
Influencerka PetraLovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Stejně jako každou ženu, tak i Sarah trápí nedokonalosti. Její největší slabinou je, že jí chybí přední zuby. Nic, co by ale nespravila šikovná protéza. Když se k tomu pak ještě namaluje, často ji nepoznají ani její přátelé. Její proměny jsou totiž opravdu neuvěřitelné. „Lidé nechtějí věřit, že jsem to opravdu já. Když si udělám make-up, upravím vlasy a nasadím zuby, vypadám jinak. Dokonce se mě někteří ptají na to, jak se mi podařilo zhubnout. A když mě pak vidí bez make-upu, nepoznávají mě,“ uvedla žena pro Daily Mail.

Sarah si na sociálních sítích vybudovala slušnou základnu fanoušků. Na Instagramu ji sleduje skoro 200 tisíc lidí, kteří její práci obdivují a chodí si k ní také pro make-up tipy. Přestože Sarah líčení miluje, snaží se inspirovat ostatní ženy, aby se měly rády i bez líčení. Proto se často ukazuje také ve své přirozené kráse. Občas se potýká s nepříjemnými komentáři, ale z toho si hlavu příliš nedělá, protože ví, že většina lidí její práci opravdu obdivuje. Na proměny známé influencerky se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová