V 52 letech vypadá lépe než před lety. Jaké je tajemství jejího nestárnoucího vzhledu?

V 52 letech vypadá lépe než před lety. Jaké je tajemství jejího nestárnoucího vzhledu?
Foto: instagram.com/fiftyfitnessjourney
3. září  2023 
 06:00

Dvaapadesátiletá Denise Kirtley rozhodně boří všechny stereotypy, které jsou spojeny se stárnutím. Ve svých letech vypadá naprosto báječně a vlastně mnohem lépe než před několika lety. Je tak důkazem, že nikdy není pozdě začít. Jaký je její recept na věčné mládí?

Asi pro vás nebude žádným překvapením, že mladistvý vzhled si Denise udržuje pomocí pravidelného pohybu a zdravé stravy. Přitom ještě před třemi lety vážila o 20 kilogramů více a měla sedavé zaměstnání. Kila navíc ji zas tak netrápila, brala je jako odrazový můstek. Donutila ji změnit několik nezdravých návyků – a najednou se z paní s vypouklým bříškem a širšími stehny stala kulturistka a fitness trenérka. Denise nyní hrdě prohlašuje, že díky změně myšlení a životního stylu najednou "stárne pozpátku".

VIDEO: Kateřina Cajthamlová: Jak nastartovat hubnutí?

Video se připravuje ...
Kateřina Cajtamlová: Jak nastartovat hubnutí • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Vzpírání jí nejen zlepšilo fyzičku, ale zároveň díky němu dostal její život zase jiskru. V listopadu minulého roku se dokonce zúčastnila svých prvních závodů. "Jakmile se dostanete do středního věku, máte dvě možnosti. Můžete se rozhodnout, že svá nejlepší léta máte za sebou, a svůj příběh pomalu uzavřít, nebo se můžete rozhodnout, že takhle vaše kniha neskončí." Příští rok se chce zúčastnit dalších závodů a jejím největším přáním je trénovat ženy ve věku 40 let, které se potýkají s podobnými problémy jako dříve ona. Na Denise a její proměnu se podívejte ve fotogalerii.

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji