Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

58letou ženu kritizují za to, že se obléká jako puberťačka. Nikdy nejste příliš staří na vlastní styl, vzkazuje

30. srpna 2023 | 06:00

Osmapadesátiletá Lonni Pike dokazuje, že život po padesátce rozhodně nekončí a že móda v tomto období rozhodně nemusí být usedlá a nudná. Přestože je někomu její styl oblékání trnem v oku, většina ho obdivuje a chválí. 

 

Lonni je na sociálních sítích aktivní od roku 2019. Od té doby její účet na TikToku pojmenovaný Gray Hair and Tattoos nasbíral už více než milion fanoušků. Osmapadesátiletá influencerka miluje módu a libuje si v nápaditých outfitech, které by mohly nosit i mnohem mladší ročníky. V jejím šatníku najdete veselá trička, otrhané džíny a boty Dr.Martens. Právě její styl oblékání je mezi jejími sledujícími častým tématem. Jedni jí vytýkají, že se obléká jako puberťačka, druzí její styl milují. 

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Jak už název profilu naznačuje, Lonni si nebarví vlasy a její tělo zdobí tetování, která jsou také často terčem kritiky. "Moje tetování zobrazují to, čím procházím, pocit, který nechci zapomenout, osobu, kterou jsem ztratila, zprávu, kterou chci šířit. Nikdy nejste příliš staří na vlastní styl. Ani na první tetování," uvedla Lonni. Z negativních příspěvků si ale žena nic nedělá a sama sebe miluje přesně takovou, jaká je. "Neměla jsem lehké dětství, od roku 1998 jsem samoživitelka, v minulosti jsem bojovala se závislostí a musela jsem se vyrovnat se ztrátou několika milovaných lidí. Nedívám se na žádnou z těchto věcí jako na negativum, dívám se na ně jako na úžasné životní zkušenosti, které mě dostaly tam, kde jsem dnes. A já miluji to, kým dnes jsem,” shrnula na svém blogu.

Lonni pevně věří, že svými příspěvky na sociálních sítích dodá trochu odvahy stejným ročníkům, které mají obavy ze stáří a mají pocit, že s přibývajícími roky život končí. "Ráda bych lidem ukázala, že mohou být sami sebou a nemusí se obávat, co by si druzí mohli myslet. Svoboda je moct ukázat své nitro celému světu,“ vysvětlila. Optimismus a dobrá nálada z Lonniných videí jen srší, a člověk jí tak opravdu věří, že je se sebou naprosto spokojená. Komentáře na její vzhled a styl oblékání Lonni nikdy netrápily. Neřeší, co si o ní ostatní myslí, a užívá si pouze pocitu, že se sama cítí dobře a pohodlně. "Noste, co chcete, a to i v případě, že si o vás lidé budou myslet, že vypadáte jako teenager. Já to beru jako kompliment," dodala.

Trendy oblečení za skvělé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

 

Autor: Aneta Valešová