Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Matka nechala dítě v autě a šla nakupovat. Pro kolemjdoucí nechala drsný vzkaz

2. září 2023 | 06:00

Pořádný šok si pro kolemjdoucí připravila influencerka Bonnie Engle, která nechala své dítě v autě se vzkazem, že šla nakupovat a brzy se vrátí. Realita ale byla nakonec úplně jiná. 

Vzkaz nalepený na okně zněl jasně: "Moje dítě je v pořádku, má své pití a jídlo. Šla jsem nakupovat a brzy se vrátím." Kolemjdoucí jen kroutili hlavou a nedokázali pochopit, jak něco takového může matka udělat. Nakonec se ukázalo, že dítě uvedené ve vzkazu je někdo, koho nikdo nečekal. 

Video umístila matka tří dětí na svůj Instagram, a zatímco všichni zpočátku kroutili hlavou nad její neopatrností, nakonec si oddechli. Nejednalo se totiž o žádné z jejích dětí, ale o jejího manžela, který seděl na předním sedadle, držel kávu a sáček popcornu a tvářil se velmi nezaujatě. 

Krátké video vzbudilo pozornost a přesáhlo ohromujících 31 milionů zhlédnutí. Sledující přiznali, že se chystali si na Bonnie vybít svůj vztek, nakonec se však rozesmáli. Našli se však i takoví, kterým se její vtip vůbec nelíbil, a ti tvrdili, že něco takového vymyslela jenom pro to, aby se ještě více zviditelnila. "Neměli byste žertovat o tom, že necháváte dítě samotné v autě," napsal jeden. Další dodal: "Naprosto zoufalý vtip." Jaký máte na to názor vy? Je to legrace, nebo to známá influencerka už přehnala?

 

Autor: Aneta Valešová