Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zastavila snad čas? Žena ve 40 vypadá vedle své dcery jako její starší sestra

21. července 2023 | 06:00

Lidé jsou naprosto v šoku, když zjistí, kolik má tato žena let. Carly Johnson z Manchesteru vyhrála genetický jackpot, ve svých čtyřiceti vypadá o polovinu mladší a její dceru si lidé pletou s její mladší sestrou.

Pevné tělo, husté vlasy, pleť bez vrásek. Při pohledu na Carly máte pocit, že má tak maximálně k třicítce. Když se objeví ve společnosti se svou sedmnáctiletou dcerou, všichni je považují za sestry nebo blízké přítelkyně. Pevně věří, že za její mladistvý vzhled mohou geny. "Už mojí babičce tipovali o dvacet let méně. Na svůj věk jsem vždycky vypadala mladší. Když mi bylo 21, lidé si mysleli, že mi je maximálně šestnáct let," uvedla.

VIDEO: Vyzkoušeno: Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou mi pomohlo ke krásnějšímu úsměvu.

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno: Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou mi pomohlo ke krásnějšímu úsměvu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Carly zároveň dodává, že nevypadá pouze mladě, ale také se tak cítí. "Mám pocit, jako bych měla pětadvacet, a na tomto čísle se můj život zastavil," říká s úsměvem. Její vizáž samozřejmě přitahuje pozornost mužů, hlavně těch mladších, což si žena náležitě úžívá. Už dva roky je ale sama, a pokud by měla začít vztah, tak rozhodně se starším mužem. Na Carly se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová