Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bezplatná úprava rtů skončila tragicky: Mladé ženě málem explodovala pusa

1. července 2023 | 06:00

Ne všechny spolupráce, které získávají influenceři na sociálních sítích, se vyplatí. Své by o tom mohla vyprávět Jessica Burko. Tu nalákali na zvětšení rtů zdarma, a prestože už na takové úpravě byla mladá žena několikrát, nabídku přijala. Ani ve snu by ji nenapadlo, jakou bude mít tato úprava dohru.

Zážitek, na který se nedá jen tak zapomenout, má za sebou osmadvacetiletá influencerka Jessica Burko. Po tom, co si nechala v kosmetickém salonu zdarma upravit rty, jí rty do pár desítek minut příšerně otekly a mladá žena se svíjela v bolestech. "Bolelo to jako čert, což by nemělo. Hned po zákroku mi zrudla kůže. Věděla jsem, že to není normální. Než jsem přijela domů, rty jsem měla dvakrát větší než normálně a začal mi otékat obličej," uvedla.

VIDEO: Chcete „ji” mít jako z katalogu? Plastický chirurg o modelaci genitálu:

Video se připravuje ...
Chcete „ji” mít jako katalogu? Plastický chirurg o modelaci genitálu • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Navštívila proto lékaře, ten jí předepsal mast se steroidy. Ta však vůbec nepomohla. Jessica proto zamířila do jiného kosmetického salonu, kde si rty nechala rozpustit. Ty splaskly a obličej jí ochabl, během týdne už byla naprosto v pořádku. Někoho by tento zážitek od dalších kosmetických úprav zcela odradil, Jessica si ale rty nechala znovu zvětšit. Tentokrát navštívila salon, se kterým už měla zkušenosti. "Pokud najdete někoho, koho si zamilujete a kdo odvádí skvělou práci, držte se ho. Jestli se rozhodnete jít za někým jiným, ujistěte se, že zvládne udělat přesně to, co po něm požadujete," domlouvá svým fanouškům na sociálních sítích.

 

 

Autor: Aneta Valešová