Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřbila syna, kterého milovalo celé město. Nyní sdílí jeho příběh

30. ledna 2022 | 06:00

Syn Courtney Orr se jmenoval Wade. Byl to člověk se srdcem na pravém místě. Pro ostatní by se rozdal, a to i když byl velice nadaný a úspěšný sportovec, kterého obdivovaly stovky lidí. Zemřel náhle, ale milovaný a šťastný.

"Náš syn byl neskutečný člověk. Zlatý chlapec byla jeho přezdívka, protože miloval zlatou, opálenou pokožku a zlaté, vyšisované vlasy. Byl to ale také zlatý člověk, díky kterému jsme mohli poznat pravé zlato," vzpomíná Wadova maminka. Byl perfektní bratr pro svou těžce nemocnou mladší sestru, která jen o vlásek unikla tomu nejhoršímu scénáři. 

Byl perfektní strýc pro své dvě malé neteře i skvělý milující přítel pro svou životní lásku Kylie. "Kylie měla leukémii, zmeškala svůj maturitní ples, podstupovala těžkou léčbu. U všeho tohohle můj syn byl a pomáhal jí. Maturitní ples jí dokonce uspořádal doma. Kylie v něm měla obrovskou oporu." Wade byl také skvělý kamarád, který bránil své spolužáky před šikanou.

Ze všeho nejlepší byl ale syn. Přestože měl málo času kvůli svým náročným sportovním tréninkům a také kvůli zlé diagnóze své přítelkyně, vždy si našel chvíli na to, být pozorným synem. "Psala jsem mu vzkazy, dávala mu je do tašky, když odjížděl zas po víkendu pryč. Vždy zavolal nebo napsal, že mě miluje."

"Zhruba tři hodiny potom, co jsme se rozloučili naposledy, přijela policie a oznámila nám, že náš milovaný syn zemřel. Po těle se mi roztekla bolest. Jakmile jsem ale v jeho autě v přihrádce našla svůj poslední vzkaz pro něj, který očividně četl krátce před tou nehodou, věděla jsem, že odešel spokojený a milovaný," říká Courtney. Wade byl místní hrdina, milovalo ho opravdu celé město, proto zůstane v jejich srdcích napořád!

Autor: Adéla Ondroušková