Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Prodávající vtipkoval o chybějících končetinách malé holčičky. Její matka reagovala překvapivě

15. prosince 2021 | 06:00

Rodina sedminásobné maminky se dostala v obchodě s elektronikou do nepříjemné situace. Zaměstnanec prodejny neurvale reagoval na postižení nejmladší dcery. Celé to ale bylo jedno velké nedorozumění. 

Stacey Jackson Gagnon je maminkou sedmi dětí. Nejmladší Zorey je adoptovaným a milým zlatíčkem celé rodiny. Ke své mamince se holčička dostala už bez jedné nohy a ruky. Se svým handicapem se naučila žít a svůj život si po většinu času užívá stejně jako její vrstevníci. 

Vždy se ale najde něco nebo někdo, kdo může náladu veselé holčičky zkazit. „Byly jsme s dcerou v obchodě a potřebovala jsem vědět cenu jednoho výrobku, ale ta nebyla uvedena. Šla jsem proto za jedním ze zaměstnanců, aby mi cenu prozradil. Chtěl být vtipný a řekl, že to stojí jednu celou ruku a nohu zároveň, až potom si všiml, že přesně tyto končetiny mé dceři chybí," vypráví Stacey. 

Prodavač se začal okamžitě omlouvat. Stacey ho s úsměvem uklidňovala, že není důvod k omluvě. „Zorey je na tenhle humor zvyklá. Nic ji nerozhází a bylo vidět, že pán to nemyslel zle. Byla to jen náhoda." Zaměstnanec byl z celého srdce rád, že Stacey to brala takhle dobře. Ne každý rodič by v této situaci reagoval stejně. „Jsme tomu otevření. Setkáváme se s různými poznámkami. V tomto případě to byl docela příjemný pokec," uzavřela Stacey. 

Autor: Adéla Ondroušková