Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jsou to vůbec ty stejné šaty? Mladá žena přešívá oblečení ze sekáče a vytváří neuvěřitelné kousky

27. prosince 2021 | 06:00

Udržitelnost – téma, které hýbe společností a dotýká se hlavně módního odvětví. Na co si neustále kupovat nové kousky, když můžete dát nový život těm starým? Přesně tímto pravidlem se řídí Američanka Caitlin Trantham, která nakupuje zásadně v second handech. Vybírá si takové kousky, které jí úplně nesedí, přetváří je pak k obrazu svému a výsledek je dokonalý! Přesvědčte se ve fotogalerii.

Není nic lepšího než narazit na parádní kousek za pár korun. Přesně takovou euforii z nakupování zažívá mladá maminka Caitlin Trantham, která přešívá staré oblečení ze second handů. Pečlivě si však kousky vybírá a kupuje hlavně takové, které jsou z kvalitního materiálu a mají zajímavé vzory. A její cenová hranice? Za jedny šaty nikdy neutratí více než 200 korun!

Nejenže mladou maminku přešívání starého oblečení neuvěřitelně baví, ale zároveň si i uvědomuje, jak je její koníček ekologický, a navíc také šetří peníze. "Second handy jsou plné neskutečných pokladů. Je sice zapotřebí použít trochu představivosti, člověk musí být také kreativní a zručný, ale nakonec je to skvělý pocit, když dáte nějakému vintage kousku novou podobu," rozplývá se Caitlin.

Podívejte se do fotogalerie na neuvěřitelné kousky, které mladá Američanka vytváří ze starého oblečení. Těžko uvěřit, že se jedná o stejné šaty!

Autor: Aneta Valešová