Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ze sexy chlapa mimozemšťanem! Nechal si odstranit nos i prsty na jedné ruce a prý je to jen začátek

16. prosince 2021 | 05:00

Dobrovolně podstupuje amputace různých částí svého těla, aby dosáhl kompletní transformace v Černého Mimozemšťana. Je přesvědčen, že jeho život jde konečně správným směrem. 

Francouz Anthony Loffredo (33) je známý spíše jako Černý Mimozemšťan. Už několik let se snaží své lidské tělo přeměnit na tělo mimozemšťana. Začalo to potetováním celého těla, a to včetně očního bělma. Následovaly amputace uší, části nosu a kousku horního rtu. Nechal si dokonce rozdvojit jazyk, který má dnes jasně zelenou barvu.

Po hlavě a všude na těle má podkožní implantáty, nechal si zbrousit zuby do špičky a teprve před pár dny podstoupil – zcela dobrovolně – odebrání dvou prstů na ruce. Má místo dlaně tedy pařát. Se svou transformací Anthony ale nekončí. Uvádí, že jeho proměna je hotová pouze z 35 %. 

Co dalšího francouzský mimozemšťan ještě hodlá se svým tělem udělat, nevíme, možná to prý bude amputace dolních končetin nebo části zadní strany lebky. Jedno je ale jasné. Bolestivé zákroky, které jsou v mnoha zemích zakázány, z něj dělají – podle všeho – šťastnějšího muže. Na svém instagramovém profilu se pochopitelně setkává s negativními ohlasy, kupodivu je ale řada fanoušků, kteří jeho cestu obdivují a chválí!

Autor: Adéla Ondroušková