Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Po přestěhování do nového domova našli děsivé věci. Nyní už tam bydlet nechtějí

19. prosince 2021 | 06:00

Představte si tu čirou radost ze dne, kdy se konečně přestěhujete do svého vysněného domu. Noví majitelé dostali ale po důkladném průzkumu doslova studenou sprchu. Nejspíš si totiž koupili strašidelný dům!

Po zhlédnutí této galerie koupíte raději dům, ve kterém před vámi nikdo nikdy nebydlel. Domy do sebe nasávají životní příběhy, zážitky i lidské emoce, proto je pro někoho tedy nepřípustné nastěhovat se do baráku, kde už se životů žilo hned několik. Odvážlivci, kteří koupí starý dům a chtějí ho proměnit k obrazu svému, se občas opravdu diví, co všechno tam najdou. 

Video se připravuje ...
Byt bývalé profesorky je plný bordelu, koček, smradu a výkalů • VIDEO: Blesk - Kateřina Moravcová

Noví majitelé nachází v domech vše od starého, opuštěného kočárku v podkroví přes mrazivou opičí panenku, strašidelné vzkazy na zdech a oběšeného plyšáka až po vytržené zuby nebo tajné místnosti pod schody. Některé nálezy donutí nejednoho člověka k okamžitému prodeji domu! 

A co na to říkáte vy? Co byste po takovém zjištění dělali? Většina chce mít doma klid, pohodu a především bezpečí. V takových domech se ale dokážou cítit bezpečně opravdu jen ti stateční z nás. My bychom klidný spánek rozhodně neměly!

Autor: Adéla Ondroušková