Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Single táta se konečně naučil upravovat vlasy své holčičky. Pomohly mu maminky na Instagramu

21. ledna 2022 | 06:00

Jako single táta zvládá výchovu své dcery doslova na jedničku. Jsou ale situace, u kterých je znát absence ženské ruky. Kvůli covidu si dokáže tento tatínek poradit už opravdu se vším. Dokonce pokořil i dceřiny neposedné vlasy! 

Damon Darienzo je single tatínek, který má svou dceru ve střídavé péči. S veškerou péčí o své dítě neměl žádné problémy. Holčičce vytváří zábavný program, učí ji novým věcem a vychovává ji tak, jak by to některá žena ani nezvládla. Co mu ale teď dělá ze života peklo, jsou dceřiny vlásky.

Video se připravuje ...
Vzrušující účesy, které pofrčí v roce 2022 • VIDEO: Videohub

"Čím je starší, tím je to horší. Její maminka jí zaplétá copy, češe drdoly a zdobí vlasy ozdobami. Já zastávám spíš praktiku vysoušení vlasů vzduchem," vypráví pobaveně Damon. V době covidu se odvážný tatínek odhodlal něco s tím udělat. "Dcera kvůli tomu občas plakala. Tak jsem to nemohl nechat být a požádal jsem zkušené maminky na sociálních sítích o nějaké rady."

Ze dne na den pak Damon upletl dceři cop jak z pohádky. Holčička byla nadšená, a tatínek tak stoupl v jejích očích ještě výš. "Něco už zvládnu, ale daleko radši jí nabídnu své – covidem zanedbané – vlasy." Společně tak táta s dcerou barví vlasy růžovou barvou a stříhají roztřepené konečky. "Nebojte se toho," vzkazuje Damon, "tátové si poradí v každé situaci."

Autor: Adéla Ondroušková