Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jsou to vůbec ty stejné šaty? Mladá maminka přešívá oblečení ze sekáče a výsledek je dokonalý!

17. února 2024 | 06:00

Taky milujete prohrabávání se v sekáčích a máte radost, když narazíte na super kousek za pár korun? Pak jste na tom stejně jako Američanka Caitlin Trantham. Ta ale pořizuje kousky, které jí zas tak úplně nesedí, a přešívá je na originální kousky. Podívejte se ve fotogalerii na výsledky!

Přestože je sedmatřicetiletá Caitlin Trantham odjakživa milovnice second handů, svému koníčku propadla v roce 2019. "Miluji lovit v sekáčích úžasné kousky a následně je přetvářet podle sebe. Nejenže to šetří peníze, ale je to taky ekologické," prozradila maminka tří dětí. Šít se naučila zhruba před jedenácti lety a ve volných chvílích se neustále zdokonalovala. Dnes je z ní profík a přešít dokáže úplně cokoliv.

VIDEO: Jak vybírat šaty a doplňky na velké společenské události?

Video se připravuje ...
Jak vybírat šaty a doplňky na velké společenské události? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

K přešívání starého oblečení se žena uchýlila nejen kvůli ekologii, ale také pro to, aby jako mladá maminka co nejvíce ušetřila. To však neznamená, že by kupovala pouze obnošené oblečení. V second handech hledá co nejkvalitnější materiály s krásnými vzory a díky její zručnosti a kreativitě vznikají opravdu originální kousky! Caitlin si určila cenovou hranici a za jedny šaty neutratí více než 240 korun. Na velikost příliš nehledí a klidně kupuje i větší kousky, které pak promění k obrazu svému. A že to jsou opravdu povedené proměny! Co říkáte?

Autor: Aneta Valešová