Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mladá žena má největší rty světa, s výplněmi ale nekončí. Chci zjistit, co mé tělo vydrží, říká

17. března 2024 | 05:00

Šestadvacetiletá Bulharka Andrea Ivanova našla zalíbení v tak trochu nevšedním koníčku - v kosmetických úpravách. Vždy toužila vypadat jako panenka Bratz, a tak propadla výplním rtů a dalším estetickým zákrokům. Za své úpravy si dokonce vysloužila titul "žena s největšími rty na světě". 

Andrea se do proměny pustila v roce 2018, kdy si ve snaze vypadat jako její oblíbená panenka, začala nechávat vstřikovat výplň do rtů, čelisti a brady. Někomu by stačilo zajít si jednou, to však není případ mladé Bulharky. V roce 2021 měla ve svých rtech přes dvacet injekcí kyseliny hyaluronové a přestože jí tyto úpravy přinesly několik zdravotních komplikací, s výplněmi nepřestala. Nevadí jí ani skutečnost, že se jí těžko mluví a nemůže ani pořádně jíst. „Udělám cokoliv, abych dosáhla svého vysněného vzhledu,“ uvedla.

VIDEO: Chcete „ji” mít jako z katalogu? Plastický chirurg o modelaci genitálu

Video se připravuje ...
Chcete „ji” mít jako katalogu? Plastický chirurg o modelaci genitálu • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Přestože její rty vypadají, že každou chvíli prasknou, s dalšími úpravami mladá žena nepřestává. Naposledy si nechala v jednom dni píchnout hned několik výplní do brady, čelisti, nechala si opět zvětšit rty i obě tváře. Výplně si doposud nechávala aplikovat zvlášť, nyní je chtěla všechny najednou. Lékaři ji varovali, že to není vůbec dobrý nápad, Andrea se však nenechala odbýt a zákroky podstoupila. "Můj doktor s tím nesouhlasil, ale já na tom trvala. Chtěla jsem zjistit, kolik injekcí moje tělo vydrží," řekla.

Vyhledala si tak lékaře v Německu a koncem února zákrok podstoupila. Zpočátku byla z úpravy nadšená, později se na sociálních sítích svěřila, že zákrok opravdu bolel, a že se nemůže smát ani jíst. Ani tato skutečnost jí však od dalších úprav neodradila. Ve zvětšování rtů prý hodlá pokračovat a z možných zdravotních rizik nemá vůbec strach. „Už mám v plánu další zákrok. Odteď budu chodit na víc injekcí v jednom dni. Činí mě to šťastnou,“ dodala.

Na Andreu a její proměnu se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová