Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Má 120 kilogramů a sebevědomí na rozdávání: Miluji být tlustá, je to sexy!

20. ledna 2024 | 06:00

Plus size modelka a influencerka Jilly Darling si už dávno nedělá vrásky z nenávistných a nepřejícných komentářů a své plné křivky miluje. Doufá, že tak dodá sebevědomí dalším lidem, kteří se stydí za to, jak vypadají. 

Když se podíváte na profil Jilly Darling, zaplaví vás smršť barevných outfitů a odvážných snímků, na kterých se mladá influencerka nebojí ukázat své tělo. Je znát, že mladé ženě sebevědomí rozhodně nechybí a že je naprosto v pohodě s tím, jak vypadá. Díky svému pozitivnímu přístupu si Jilly vybudovala početnou základnu fanoušků, kteří ji obdivují a fandí jí.

VIDEO: Jak se motivovat ke cvičení?

Video se připravuje ...
Jak se motivovat ke cvičení? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Jak už to tak ale bývá, najdou se i lidé, kteří ji za její odhalování kritizují a nešetří ponižujícími poznámkami. Kdysi z nich Jilly byla opravdu smutná, všechny četla a snažila se bránit se. Časem se naučila si je nebrat k srdci a dnes všechny negativní komentáře maže a uživatele, kteří je píšou, blokuje. „Některé názory lidí prostě nezměníte. Byla to ztráta času a plýtvání energií. Lidé, kteří píší ohavné věci, jsou většinou sami zakomplexovaní a bez sebevědomí a myslí si, že není fér, že se mám ráda taková, jaká jsem,“ uvedla.

Jilly doufá, že dodá svým sledujícím odvahu a přesvědčí je, že je naprosto v pohodě, když máte faldíky na břiše nebo větší zadek. "Vaše tělo je jenom jedna část toho, kým jste. Místo abyste lpěli na svém zevnějšku, velikosti oblečení nebo břicha, buďte autentičtí. Já miluju být tlustá, je to sexy,“ dodává. Na Jilly a její sebevědomé vystupování se podívejte ve fotogalerii.

 

 

Autor: Aneta Valešová