Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Lidé vedle plus size ženy nechtějí sedět v letadle. Můžeš si za to sama, vzkazují jí sledující

3. února 2024 | 06:00

Třicetiletá Kirsty Leanne z britského Shropshire zasvětila svůj život cestování. Miluje poznávat nové země a její koníček je pro ni obrovskou vášní. Samotné cestování pro ni však není vždy příjemné, protože má nějaké to kilo navíc a často se musí potýkat s nepochopením dalších cestujících. Ti vedle Kirsty často nechtějí sedět, protože zabírá mnoho místa.

Známá influencerka se nedávno svěřila s nepříjemnou zkušeností, kterou zažila při cestě do Španělska. Její spolucestující jí dávala velmi jasně najevo, jak je jí nepohodlné vedle Kirsty sedět, a po celou cestu jí agresivně tlačila na opěrku na ruku, pod kterou měla influencerka tu svou, a způsobila jí tak modřiny. Kirsty se to snažila vydržet, ale bylo to pro ni velmi bolestivé. Navíc se dotyčné několikrát omluvila, že zabírá tolik místa, ta však vůbec nereagovala. 

VIDEO: Lucie Petřek Michalcová: Jak zhubnout o 10 kilo?

Video se připravuje ...
Lucie Petřek Michalcová: Jak zhubnout 10 kilo? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Tato zkušenost pro mladou ženu byla velmi trapná a ponižující, rozhodla se ale, že už si nic takového líbit nenechá. „Žádám letušky, aby mě usadily někam, kde je víc místa, tedy s volnou sedačkou vedle mě, abych takovým zážitkům předešla,“ uvedla. Po tom, co se s tímto příběhem svěřila na svém profilu, byla překvapená, kolik lidí souhlasilo s ženou, která influencerce způsobila modřiny. Dle jejich názoru si za to Kirsty může sama, a navíc někteří podotkli, že by měl existovat váhový limit, podle kterého budou letecké společnosti pouštět lidi do letadla.

S tím však Kirsty vůbec nesouhlasí. Dle jejího názoru mají právo na cestování úplně všichni bez ohledu na to, jak vypadají. Na svém profilu proto zveřejňuje různé tipy, jak cestovat jako plus size. Denně se musí potýkat s nepříjemnými komentáři, kdy jí lidé ne zrovna lichotivě radí, aby raději zhubla, než si pořád stěžovala. Influencerka se však setkává také s pochopením a právě pro své fanoušky tvoří videa s užitečnými radami.

 

 

Autor: Aneta Valešová