Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Děti se ho bály, dospělí se mu posmívali. Dnes má řadu fanynek a tělo jako skála!

9. srpna 2019 | 06:00

Narodil se s vadou, která mu až dosud ovlivňovala život. Nechtěl chodit na rodinné sešlosti ani na akce se spolužáky. Většinu života trávil zavřený doma, kde čekal na zázrak. Dnes inspiruje společnost a dámy balí na sexy tělo. 

Při prvním pohledu na Roryho McGuira si všimnete jisté abnormality. Rory má odmala žilní malformaci v oblasti obličeje. Horní ret a pravá část tváře jsou jinak zbarvené a o dost větší než ostatní části hlavy. "Zvětšený horní ret jsem měl už krátce po narození. Znaménko bylo zcela odstraněno, po čtvrtých narozeninách se ale začalo znovu zvětšovat," vzpomíná Rory. Do sedmnácti let nemohl kvůli velikosti útvaru podstoupit žádnou další operaci, proto se raději vyhýbal okolnímu světu. 

"V mém životě neexistovali kamarádi a nechodil jsem ani na rodinné oslavy. Nazývali mě mimozemšťanem a často jsem slyšel od lidí, že kdyby měli takové znaménko, raději by zemřeli." Lidé k Rorymu příliš vstřícní nebyli, a tak mu nezbývalo nic jiného než opět začít bojovat. Začal podstupovat skleroterapie, které měly znaménko zmenšit. 

V roce 2016 se konečně začalo blýskat na lepší časy. Roryho znaménko se opravdu začalo zmenšovat a on se rozhodl svůj příběh zveřejnit i s konkrétními fotografiemi. V listopadu 2016 čekalo mladého muže opětovné odstranění útvaru. "Trvalo to dlouho, než jsem se dal dohromady, ale dokázal jsem to. Podporovali mě i lidé z jiných zemí, ke kterým se dostal můj příběh. Cítil jsem se jako znovuzrozený a mé sebevědomí se zvyšovalo."

Díky tomu, že Rory sebral odvahu a svůj příběh sdílel na sociálních sítích, stal se celebritou. Lidé po celém světě mu fandí a mezi nimi je i skupina mladých slečen, kterým se Rory velice líbí. Ve volných chvílích totiž posiluje a jeho tělo vypadá jako dokonalá socha ideální postavy. Dnes je Rory spokojený a vyrovnaný. Jeho obličej bude sice vždy jiný, zato ale opravdu zapamatovatelný!

Autor: Adéla Ondroušková