Úterý 25. června 2024
Svátek slaví Ivan, zítra Adriana
Polojasno 27°C

Zmlátil mě, i když věděl, že jsem těhotná. Miminko mi zachránilo život, říká

2. srpna 2019 | 06:00

Z milujícího partnera se stal agresivní násilník. Emaline byla odtržena od rodiny i přátel. Doma byla fyzicky a také psychicky týrána. Agresivita jejího partnera se den ode dne zhoršovala. Odešla ale až po tom, co ji násilník zmlátil, i když věděl o jejím těhotenství. 

Emaline Taylor si myslela, že potkala toho pravého.  "Joe byl dokonalý, snědý muž s krásným úsměvem. Vypadal jako anděl a ze začátku se ke mně tak i choval," vzpomíná Emaline. Opak byl ale pravdou! Čím déle Emaline s Joem byla, tím více se jejich vztah měnil. Z prince na bílém koni se postupně stávalo monstrum, které se snažilo svou přítelkyni odstřihnout od světa.

"Přesvědčil mě, že moje rodina mě nemiluje. Vtloukl mi do hlavy, že v našem vztahu jsem to já, kdo dělá chyby, a já mu věřila." Emaline se k příteli brzy nastěhovala a psychické týrání se postupně měnilo ve fyzické. Začalo to házením jídlem a končilo škrcením a modřinami. "Věděla jsem, že dělá něco špatného. Milovala jsem ho ale víc než cokoliv jiného a vždy jsem věřila, že se změní."

Joe byl perfektní manipulátor. Překrásná Emaline opravdu věřila, že je ošklivá a k ničemu. Joeovi doslova zobala z ruky. Dobrovolně se nechala mlátit, protože věřila, že to s ní myslí dobře. Zlomovou chvílí bylo nečekané těhotenství. "Miminko jsem nechtěla a neplánovala. Prostě se to stalo! Když mě Joe uhodil ve chvíli, kdy už jsem v sobě nosila syna, bez mrknutí oka jsem odešla." Emaline se bála, že by Joe mohl v budoucnu ublížit i miminku, a jednoduše zabouchla dveře. 

Opustit svou největší lásku bylo pro mladou nastávající maminku velmi těžké. Mateřské pudy jí nejspíš ale zachránily život. Agresivita násilnického muže by se nadále stupňovala a Emaline by nikdy nežila spokojený život. Nyní bydlí v domě svých rodičů a čeká na příchod milovaného synka. 

Autor: Adéla Ondroušková