Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Make-up artistka, která nemá ruce ani nohy! Obdivuhodná dívka boduje na Instagramu

Video se připravuje ...
Nemá ruce ani nohy, ale na Instagramu je oblíbenou make-up artistkou!
VIDEO: Instagram.com
1. února 2019 | 06:00

Dívka nemá od dětství ruce ani nohy, ale to jí nebrání věnovat se tomu, co dělá ráda, a navíc to skvěle umí! Na Instagramu je známou a hlavně oblíbenou make-up artistkou, na jejíž posty denně čeká čtyři sta tisíc sledujících. Jak se Isabelle zvládá líčit bez rukou? To musíte vidět!

Isabelle Weall je mladá dívka, která se – stejně jako většina dnešních slečen – věnuje svému instagramovému profilu. Na rozdíl od ostatních je ale její profil oblíbený a hodně navštěvovaný. Isabelle totiž od dětství nemá ruce ani nohy, to ale není hlavní důvod její velké sledovanosti. Bez rukou se umí perfektně nalíčit tak, jak to některé dívky nedokážou s rukama.

I když dívce chybí horní i dolní končetiny, je neustále pozitivní. Na většině fotografií se usmívá a rozdává energii. Její role make-up artistky ji očividně velmi baví a na špatné myšlenky jí už prostě nezbývá čas. Dokáže si vytvořit výrazné i jemné líčení, které jí opravdu sluší.

Je jasné, že Isabelle nemá jednoduchý život. Našla si ale něco, co ji motivuje k lepším zítřkům, a na pláč a deprese nemá čas ani prostor. Dívku na Instagramu sleduje skoro čtyři sta tisíc sledujících, kteří ji doslova hltají a nedočkavě se těší na další inspirující příspěvky. 

Na videu je patrné, že Izz nemá problém vážně s ničím. Nanese si make-up, stíny i rtěnku a řasy si nalepí raz dva. Dívka je bezpochyby talentovaná, a proto lidé její mistrovská díla přímo milují. Na ukázku Isabellina umění se můžete podívat v naší galerii.

Autor: Adéla Ondroušková