Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tahle dvojice cestovatelů je k sežrání! Jejich fotky z přírody jsou hitem Instagramu

31. prosince 2018 | 06:00

Spí ve stanu a denně ujde několik desítek kilometrů. Tenhle norský dobrodruh zachycuje nejkrásnější místa, která vytvořila příroda. Autentické snímky z těchto míst jsou okouzlující!

Norský cestovatel Espen Hatleskog je milovník přírody, a to zejména té jeho země. Se svým nejlepším přítelem, kterým je výstavní aljašský malamut, navštěvuje nejkrásnější místa matky přírody. Z dobrodružných výprav vznikají neskutečné snímky, které jsou velmi oblíbené na Instagramu, kde má Espen přes sto padesát tisíc sledujících. 

Nádherné fotografie jsou zejména z Norska, Espen jím prochází křížem krážem. Na snímcích můžete vidět východ či západ slunce, romantické záběry krajin ve sněhu nebo láskyplné momenty vztahu mezi psem a člověkem. Na fotografiích si můžete všimnout i hustých vousů a roztomilých copánků norského cestovatele. On sám se totiž na svém profilu považuje za moderního vikinga.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Waiting for the new season of Vikings to start like... ⚔️🐺

Příspěvek sdílený Espen Hatleskog - From Norway (@pilotviking),Lis 28, 2018 v 6:57 PST

Sociální sítě ho bezpochyby milují. Lidé se vždy těší na jeho další příspěvek. Baví je dobrodružství, které Espen se svým psem zažívá. Pravdou je, že fotografie z nádherného Norska jsou někdy až nereálně dokonalé a ostré. Espen se tak dá považovat za novodobého umělce, který kvůli dechberoucímu výhledu dokáže překonat někdy i dost kruté teplotní podmínky. Podívejte se do fotogalerie na nádherné fotografie novodobého vikinga a jeho psího parťáka:

Autor: Adéla Ondroušková