Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vdala byste se v nemocnici? Tahle dívka to udělala, aby mohla být s umírajícím otcem

7. ledna 2019 | 06:00

Amandě zemřel snoubenec, kterého milovala z celého srdce. Po dlouhých letech truchlení se konečně objevil někdo, kdo ji smutku zbavil. A v tu chvíli přišla další rána! Lékaři Amandě oznámili, že jí umírá zbožňovaný tatínek!

Amanda Zoe našla v roce 2006 lásku svého života. Jeho jméno bylo Daniel a pro Amandu byl spřízněnou duší. O šest let později oznámili rodině zásnuby, ty ale nekončily svatbou. Daniel onemocněl a svůj boj o život prohrál. Amanda ho našla doma ležet na zemi, když už mu nebylo pomoci.

Po smrti jejího snoubence se k ní do bytu nastěhoval mladý muž Alex. Musela najít spolubydlícího, jelikož jí k zaplacení bydlení chyběla Danielova část financí. Alex byl moc ochotný a sympatický. Přestože ho v noci často budil vzlykot nešťastné Amandy, byl k ní stále zdvořilý a shovívavý. Z velkého přátelství se nakonec stala láska jako trám, která opět vyvrcholila žádostí o ruku. 

Pár dnů po zásnubách se Amanda dozvěděla, že jejímu otci jde o život. Měl vážné plicní onemocnění a doktoři mu dávali nanejvýš týden. To budoucí nevěstu dostalo! "Byla to hrozná zpráva! Chtěla jsem, aby mě vedl k oltáři, viděl moje děti vyrůstat a učil je jezdit na kole," podotkla Amanda. 

Mladá žena sice nemohla tatínka uzdravit, ale mohla zařídit, aby byl součástí její svatby! Oblékla krásné šaty, sehnala prstýnky a svůj svatební obřad přesunula k otci do nemocnice. K oltáři ji sice vedla maminka, ale Amanda byla ráda, že je otec součástí jejího vysněného dne! 

Autor: Adéla Ondroušková