Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Matka dala dceru hned po narození k adopci. Po 17 letech ji poznala v supermarketu!

8. ledna 2019 | 06:00

Gina se rozhodla dát svou dceru k adopci. Cítila se na výchovu dítěte mladá a nezralá, zároveň ale nechtěla miminku vzít šanci na život. Občas dostávala od rodiny, která dceru vychovávala, její fotky a obrázky, k osobnímu kontaktu se ale nikdy neodvážila. Osud to tedy vyřešil sám. Gina náhodou potkala svou sedmnáctiletou dceru v obchodním centru.

Ve svých devatenácti letech zjistila Gina Crotts, že je těhotná. Bydlela sama, daleko od rodiny a potenciální tatínek se do rodičovství příliš nehrnul. Na své první dítě se ještě cítila mladá i nezralá, ale také finančně nezajištěná. Proto se Gina rozhodla své dítě dát k adopci. Sama si vybrala rodinu, kam svou dceru po porodu umístila. 

"První noc byla nejhorší. Vezla jsem si domů jen její dečku. Nebyl den, abych si na ni nevzpomněla!" Gina se po srdcervoucí zkušenosti rychle oklepala a našla si milujícího přítele. Ten ji pár měsíců nato požádal o ruku a konala se svatba. Neuběhl ani rok od porodu holčičky, která dnes již žije v jiné rodině, a Gina byla opět těhotná. 

Stala se z ní vzorná maminka i manželka a rodině často o své první holčičce vyprávěla. Na její narozeniny dokonce rodina měla vždy dort a oslavu, jako by s nimi první dcera byla i teď. Gina popisovala svým dětem jejich sestřičku tak barvitě, že ji jednoho dne dokonce poznaly v obchodním centru. "Mami, není to ta dívka? Je ti podobná a přesně taková, jak vyprávíš," podotkla Ginina mladší dcera. 

A opravdu! Gina vedle mladé, dnes už sedmnáctileté slečny viděla i jejího otce, kterému ji kdysi dávala do náruče. I on Ginu spatřil a opatrně dceru přivedl ke své biologické matce. Holky neváhaly ani minutu a začaly se objímat. Hned si padly do noty a naplánovaly návštěvu u Giny doma. Tam se všichni setkali s tou, díky které mají ročně vždy o jeden dort navíc, a užívali si té vzácné chvíle štěstí.

Autor: Adéla Ondroušková