Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

10 znamení, že vás tajně miluje

Možná o tom ani nevíte a máte tajného ctitele. Nejspíš ho znáte a nikdy by vás to nenapadlo.
12. listopadu 2014 | 06:00

Chce vás, nebo vás rovnou miluje? Jak to poznat? Většinou za naše city mluví to, co děláme a u mužů tomu není jinak. Zamyslete se, co pro vás dělá. Pokud splňuje některé z těchto věcí, pak vám leží u nohou!

Stále hledáte toho pravého a žádný v dohledu? Možná se jen špatně díváte a máte ho před očima. Jak poznáte, že k vám kamarád cítí víc než přátelství?

Chce vás často vidět

Přijde vám to jako přirozené, že se vidíte i několikrát týdně. Možná máte stejného koníčka, pracujete ve stejné čtvrti nebo v ní dokonce bydlíte. Přijde vám tedy úplně normální, že spolu i několikrát do týdne zajdete na oběd, na nákup nebo třeba jen na skleničku. Jste přeci přátelé. Na druhé straně je pravděpodobné, že právě takový kamarád čeká od vašeho vztahu víc.

Víte, co je to láska? Odpověď, jak vypadá ta opravdová, se dočtete ZDE >>>

"Lajkuje" vám všechny příspěvky

Pokud pod vaším příspěvkem na facebooku nebo instagramu chybí jeho Like, je pravděpodobně na smrt nemocný. Jinak je totiž vždy mezi prvními, komu se vaše příspěvky líbí a kdo je komentuje. Znamená to jediné. Zajímáte ho na tolik, že vás nepustí ze zřetele.

Nikdy vám nic neodmítne

Potřebujete pomoct se stěhováním? Nebo odvézt něco těžkého z Ikea? Pravděpodobně vám nabídne pomoc a nezklame. Je vaším rytířem a vy dáma v nesnázích. A navíc vám může být nablízku, což mu za tu dřinu s vaší pohovkou stojí.

Je tu pro vás víc, než by musel

Když máte trable, je tu pro vás. Opustil vás mužský, máte problémy v práci nebo jste přišla o bydlení. U něj najdete vždy pochopení a útočiště, a to i tehdy, když zrovna s někým randí. A věřte, že vás jeho holka nemá v lásce. My ženy totiž o srdce a pozornost svého vyvoleného dělíme jen velmi nerady.

Dotýká se vás

Chováte se k sobě důvěrně s určitou mírou nadsázky, aby bylo všem ostatním jasné, že jste sice nerozlučná dvojka, ale ne v ložnici. Objímáte se kolem ramen a pasu, skládáte si komplimenty, pošťuchujete se jako zamilovaní, ale jen tak na oko. Ale co když jste pro samotnou hru přehlédli, že zamilovaní opravdu jste.

Plánuje s vámi budoucnost

“Jestli si do třiceti nikoho nenajdu, vezmu si tebe.” Plácli jste si nad něčím podobným? Pak je jasné, že jeden s druhým počítáte na celý život. Ale nemusíte čekat, až budete slavit kulatiny. Klidně do toho můžete praštit hned.

Svěřuje se vám

Ať už randí s kýmkoli, jste to vy, kdo je mu rádcem. Vám si stěžuje, na manýry své přítelkyně, vy mu pomáháte vybrat pro ni dárek a jste to vy, kdo ho konejší, když se pohádají. Dává vám tak najevo, že ona je jen dočasná a jakmile nadejde ten správný čas, je připraven do toho s vámi skočit.

"Randí" s vámi

Trávíte spolu hodně času a podnikáte věci, které běžně dělají páry? Koukáte do noci na filmy? Chodíte na večeře do vaší oblíbené restaurace? Pořádáte společně večírky? Nebuďte překvapená, až k vám k Valentinu přinese kytici růží nebo plyšáka. A dejte si pozor, abyste to nepokazila nějakou neomalenou reakcí. Přišla byste nejspíš, jak o potenciálního partnera tak o kamaráda.

Nesnaší muže kolem vás

Žádný z vašich partnerů mu není dost dobrý? Nehodí se k vám nebo má jinou vadu? Pokud si váš kamarád dělá přehnané obavy o vaše milostné blaho, nejspíš má jasnou představu, jak vás učinit šťastnou. Záleží na vás, zda mu dáte šanci, nebo jasně vytyčíte hranice.

Dělá tajemného

Stává se, že se chování vašeho nejlepšího kamaráda náhle změní. Zatímco dříve vám o sobě vyslepičil každý detail, najednou je tajemný jak hrad v Karpatech. Může to být znamení toho, že se snaží vymanit z vašeho vlivu. Ale současně i pokus vyvolat váš zájem. Holky přece o hodné a upřímné kluky nestojí, ale tajemní grázlíci je dostanou tam, kam chtějí.