Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

8 nejhloupějších důvodů, proč nám dali kopačky

  • Rozchody mívají zvláštní důvody
    30. července 2014 | 06:00

    Rozešel se s vámi a vám zůstáva nad jeho důvodem rozum stát? Nejste v tom sama. Vybraly jsme pro vás některé z těch nejhloupějších důvodů, pro které muži ženy opouštějí. Často jde o ty skutečně nejnepochopitelnější.

  • Prý ho nepotřebuju, zvládnu všechno sama

    Měl pověst rebela, který potřebuje volnost
    Autor: Profimedia.cz
    „Byli jsme mladí a on měl pověst nezávislého a nepolapitelného. Myslela jsem, že mu dávám prostor, on si to vykládal jako nedostatek zájmu. Nakonec si vzal extrémně žárlivou ženu, které musí lhát i když jde odpoledne s kamarádem na pivo.“ (Hanka, 37)

     

  • Našel mojí fotku na seznamce, prý ho nemiluji, když jsem svůj profil nesmazala


    Můj starý profil na seznamce měl za nevěru
    Autor: Profimedia.cz
    „Asi tři roky před tím, než jsem ho poznala, jsem se přihlásila na seznamku, táhlo mi na 30 a propadala jsem panice. Vyrazila jsem si nakonec jen se dvěma kluky, ale nic z toho nebylo a tak jsem se na to vykašlala. Za čas jsem potkala na firemním večírku jeho. Ani už jsem nevěděla, že ten profil mám. Po půlroce vztahu mi najednou ztropil scénu, kvůli tomu, že mám profil na seznamce a že s takovou flundrou nechce nic mít. Ale co dělal na seznamce on, to mi nikdy nevysvětlil.“ Katka (35)

  • Vzali mě na vysokou a jeho ne

    Na školu mě vzali, ale ze vztahu jsem dostala padáka
    Autor: Shutterstock
    „Chodili jsme spolu na gympl a hlásili se oba na vysokou do stejného města. Mě přijali, jeho ne. Prohlásil, že jako středoškolák nemůže chodit s vysokoškolačkou a proto se musíme rozejít. Nesnese prý, že mám převahu. Vzali ho napřesrok, ale to už měl jinou, také studentku.“ Maruška (26)

     

  • Moje práce je moje hobby

    Moje práce je můj koníček
    Autor: Profimedia

    „Na začátku mu imponovalo, že mě moje práce baví a sklízím s ní úspěchy. Ostatně potkali jsme se na vernisáži mých fotografií. Po čase si ale stěžoval, že se stále věnuji fotografování a úpravě obrázků. Prý nemám žádné koníčky, jen práci. Nestýkám se s nikým jiným, než s lidmi z branže. Argument, že moje práce je moje největší hobby a mám to obrovské štěstí, že mě za to platí, neuspěl. Prý bych s ním měla jezdit na kole a hrát tenis. To, že jsou ty správné koníčky.“ Martina (29)

     

  • Odjela jsem bez něj na předem zaplacenou dovolenou, protože on z pracovních důvodů odjet nemohl

    Léto napláži pod slunečníkem je pro děti ideální
    Autor: profimedia.cz
    „Po rozvodu jsem s novým přítelem chodila už déle než dva roky. Naplánovali jsme si dovolenou na Krétě, slíbili to mé dcerce a těšili se na odjezd. Jenže dva týdny před odjezdem přítel přišel s tím, že ho ve stejném termínu firma posílá na služební cestu. Co jsem měla dělat? Říct dítěti, že moře nebude a nechat propadnou 30000 Kč? Rozhodla jsem se odjet s dcerou sama. Za celou dobu mi neodpověděl na jedinou SMS. Když jsme se vrátily, už byl odstěhovaný. Prý jsem sobecká, když zatím, co on musí pracovat, jedu na dovolenou.“ Helena (38)

     

  • Jsem tak úspěšná, takže mu stejně uteču s někým úspěšnějším

    Cítil se ohrožený mým úspěchem v podnikání
    Autor: Profimedia.cz

    „Začínali jsme spolu chodit v době, kdy jsem odešla na volnou nohu a zkusila podnikat sama na sebe. Po prvních pár měsících se mi začalo dařit a záhy jsem získala několik velkých prestižních zakázek. Myslela jsem, že můj přítel, jinak také úspěšný podnikatel, bude mít z mých úspěchů radost. Místo toho ale začal nesnesitelně žárlit, předhazovat mi, že doma není perfektně uklizeno, že se nevěnuji ,důležitým´ věcem a pořád ležím v práci. Sám přitom na domácí práce ani nesáhl. Nakonec prohlásil, že jsem tak úspěšná, že už o něj nemám zájem a jen čekám na příležitost, kdy si začít s někým bohatším a úspěšnějším.“ Kristýna (36)

     

  • Nepodporuji ho v jeho koníčcích


    Neměla jsem pochopení pro středověk
    Autor: Profimedia
    „Ve třiceti propadl historickému šermu. Dost jsem to nechápala, před tím ho nic takového nezajímalo. Měli jsme dvě malé děti, já nevěděla, kam dřív skočit a on si na víkendy jezdil s partou kamarádů hrát na středověk. Ale mlčela jsem a brala to tak, že také potřebuje nějaký svůj prostor. Ale když po mně, učitelce matematiky, chtěl vyšít historickou halenu, musela jsem se ho zeptat, zda se náhodou nezbláznil. Když jsme se rozcházeli, argumentoval mimo jiné tím, že ho nepodporuji v jeho hobby a že přítelkyně kamarádů ze skupiny to dělají a s láskou. Tudíž ho nemiluji.“ Andrea (46)

     

  • Na rozdíl od něj prý utrácím za hlouposti


    Prý jsem moc utrácela. V sekáči
    Autor: Shutterstock

    „Pravda, měsíčně jsem cca 1000 Kč utratila za hadříky, ale po sekáčích kus kolem 200 Kč. A také jsem sama normálně vydělávala. Můj tehdejší přítel si právě koupil motorku za 100 000 Kč. Moje hadříky asi byly nad jeho možnosti.“ Ivana (25)

Klíčová slova:  láska, vztahy, rozchod, kopačky
Diskuse ke článku
.